VIDEO: Roger Federerin mahtava paluu jatkuu - nyt mestaruus Indian Wellsissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Sveitsiläistähti jatkoi huimaa pelivirettään.

Suomen aikaa myöhään sunnuntaina Sveitsin Roger Federer otti uransa viidennen voiton tenniksen Indian Wellsin turnauksessa kaatamalla loppuottelussa Stan Wawrinkan 6–4, 7–5. Federeristä tuli samalla vanhin miespelaaja, joka voittaa Masters-turnauksen.

Aiemmin edellämainittua ennätystä piti hallussaan Andre Agassi, joka oli 34-vuotias voittaessaan Cincinnatissa vuonna 2004.

– Tämä on ollut satumainen viikko. En ole yhtä yllättynyt kuin Australian avoimissa, mutta tämä oli silti yllätys, Federer iloitsi.

Wawrinka on voittanut Federerin vain kolme kertaa 23 ottelussa. Finaalin jälkeen Stan antoi tunnustusta maamiehelleen.

– Olen hävinnyt kovia pelejä sinulle, mutta kun pelasit Australian loppuottelussa, olin fanisi, Wawrinka sanoi palkintoseremoniassa.

Federer on tehnyt mahtavaa paluuta loukkaantumisten jälkeen. Elävä legenda on kertonut, että hän aikoo pelata vielä muutaman vuoden ajan, jos terveys sallii sen. Federerillä on loistava mahdollisuus taistella etenkin Wimbledonin ja US Openin voittamisesta.

Tenniksen ystäville mahtavaa viihdettä on tarjolla heti muutaman päivän kuluttua, jolloin käynnistyy Miamissa uusi Masters-turnaus. Valitettavasti sen arvoa hieman laskee tiedot, joiden mukaan Andy Murray ei ole mukana ja Novak Djokovickaan ei välttämättä pelaa.

 

Tsekkaa parhaat tenniksen pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Maria Sharapova palaa kentille
VIDEO: Henri Kontinen hyvin lähellä maailmanlistan ykköspaikkaa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa