VIDEO: Roger Federerin alamäki jatkuu - nyt yllätystappio Hallessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Sveitsiläistähti koki jälleen yhden yllätystappion.

Sveitsin tennistähti Roger Federer palasi loukkaantumisten jäljiltä pelikentille Ranskan avointen jälkeen, mutta paluu ei ole sujunut toivotusti. Ensin Stuttgartissa Federer koki yllätystappion ja nyt myös Hallessa sveitsiläinen hävisi Aleksander Zvereville.

Federerin ja Zverevin ottelu oli hyvin vähän syötönmurtoja sisältänyt kamppailu. Ensimmäisessä erässä kumpikaan pelaaja ei menettänyt omaa syöttövuoroaan, vaan tiebreakissa saksalainen nappasi voiton vietyään pisteen kaksi kertaa Federerin mailasta lähteneistä pisteistä. Avauserässä Zverev voitti ykkössyötöillään lähteneistä pisteistä 95 prosenttia.

Toisessa erässä Federer mursi aivan loppuhetkillä, sillä pelien ollessa 5-5 tilanteessa sveitsiläinen hankki kaksi murtopalloa epäonnistuen ensimmäisessä, mutta jälkimmäinen päättyi syötönmurtoon. Kakkoserässä Federer voitti 82-prosenttisesti ykkössyötöillään lähteneet pisteet, kun taas Zverev voitti enään 67 prosenttia. Avauserässä saksalainen ei joutunut pelastamaan murtopalloja, mutta toisessa erässä hän kohtasi viisi breikktilaisuutta.

Kolmannen erän ensimmäisessä syöttövuorossa Federerillä oli murtopallo, mutta hän ei onnistunut breikissä. Zverev teki puolestaan ratkaisevan breikin Federerin erän kolmannessa syöttövuorossa. Tuolloin sveitsiläinen voitti pelin aikana vain yhden pisteen.

Vähäisen pelituntuman ja loukkaantumisten takia sveitsiläinen ei ole voittanut tällä kaudella ainuttakaan ATP-turnausta. Federer oli niin Stuttgartissa kuin myös Hallessa mestarisuosikki numero yksi, mutta ensimmäiseksi mainitussa kilpailussakin tappio tuli Dominic Thiemiä vastaan, vaikka sveitsiläisellä oli jopa ottelupallokin.

Katso videolta kamppailun huippuhetket:

 

Sunnuntaina Hallessa ja myös Lontoossa pelataan finaalit. Maanantaina alkaa puolestaan viimeinen ATP-kisa ennen Wimbledonia, kun vuorossa on Nottinghamin turnaus, jossa ykkössijoitettu on Kevin Anderson. Ensi viikolla todelliset huippupelaajat pitävät taukoa.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Andy Murray palaa mestarin oppiin
VIDEO: Novak Djokovicilta raju tunteenpurkaus Pariisissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa