VIDEO: Fernando Torres jatkaa Atletico Madridissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/04/2016
Jaa tämä...

Punavalkoiset pitävät kiinni tähtihyökkääjästään.

Jalkapallon Espanjan La Ligan suurseuroihin lukeutuva Atletico Madrid ilmoitti, että Fernando Torres on tehnyt seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. Kyseessä on ensi kautta ajatellen tärkeästä jatkopahvista.

Torres palasi kasvattiseuraansa Atletico Madridiin vuoden 2015 alussa, kun hänellä oli ensin alla 18 kuukauden lainasopimus AC Milanista. Sopimus päättyi kauden 2015-16 lopussa.

– Olen iloinen ollessani täällä. Minulla ei ollut mitään epäilyksiä siitä, missä haluan olla.

Torres teki päättyneellä kaudella La Ligassa 11 maalia. Hän onnistui maalinteossa myös Mestarien liigan puolivälierissä Barcelonaa vastaan. Lopulta Atletico Madrid eteni Mestarien liigassa aina finaaliin saakka.

Atletico Madrid on Torresille tuttu joukkue, sillä kokenut hyökkääjä pelasi punavalkoisissa jo kaudet 2001-2007. Sen jälkeen hän siirtyi Valioliigaan, jossa hän pelasi ensin Liverpoolissa ja sen jälkeen vielä Chelseassa.

Tsekkaa videolta Torresin komeimpia maaleja:

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Steven Gerrard mukaan Englannin päävalmentajahuhuihin
VIDEO: Lionel Messiä anotaan takaisin maajoukkueeseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa