Ferrer - Almagro | Tennis 15.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisten välinen finaali Båstadissa.

Ferrer – Almagro, merkki yli 21,5 peliä, kerroin 

ATP-tennistä Ruotsista, Båstadissa miesten kaksinpelin finaalissa yhteen iskevät Espanjan David Ferrer sekä samasta maasta tuleva Nicolas Almagro. Kumpikaan ei ole vielä todellakaan täysin vakuuttanut, mutta ovat aivan ansaitusti turnauksen finaalissa. David Ferrer lähti turnaukseen suurimpana suosikkina ja on melko mukavasti suoriutunut, toisaalta Ferrerkään, kuten todettu, ei ole vakuuttanut läheskään täysin. 

Almagro olisi varmasti toivonut jotain muuta vastustajaa kuin turnauksen ykkössijoitettua, Ferreriä. Nimittäin pelaajat ovat kohdanneet aiemmin kymmenen kertaa ja voitot ovat Ferrerin eduksi 10-0. Almagrolla on siis ollut todella vaikeaa Ferreriä vastaan, mutta nyt massalla, joka sopii molemmille hienosti, nähdään varmasti tasainen finaali.

Ferrerin peli perustuu täysin varmuuteen. Syöttöjen kanssa Ferrerillä on ollut ongelmaa. Jo toisella kierroksella Simone Bolellia vastaan Ferrer syötti epätasaisesti eikä tilanne ainakaan parantunut seuraavalla kierroksella, jossa Ferrer hävisi todella yllättäen Tommy Robredolle toisen erän. Välierässä Grigor Dimitrovia vastaan bulgarialainen taisteli hyvin, Ferrer toki meni kuitenkin jatkoon. Almagro tulee antamaan vielä kovemman vastuksen kuin Ferrerin välierävastustaja, joten on mielenkiintoista nähdä, miten Ferrer onnistuu syöttötyöskentelyssään – jos on samanlaista epävarmuutta, Almagro tulee voittamaan.

Veikkaussivut | Tuomas