David Ferrer - Grigor Dimitrov 20.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Grigor Dimitrov haastaa Espanjan kakkosen Tukholman finaalissa.

David Ferrer – Grigor Dimitrov, merkki yli 22,5 peliä, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,54 | 2,40

 

 

ATP-tennistä Tukholmasta, turnaus huipentuu tänään miesten kaksinpelin loppuotteluun espanjalaisen David Ferrerin sekä bulgarialaisen Grigor Dimitrovin välillä. David Ferrerille syksy on ollut jossain määrin hankalaa aikaa, mutta aivan samaa voidaan sanoa Grigor Dimitrovista. Tavallaan on siis hienoa, että juuri nämä pelaajat selvittävät tiensä tämän turnauksen loppuotteluun. David Ferrer voitti välierässä Ernests Gulbisin huikean taistelun jälkeen, kun taas Grigor Dimitrov nappasi jatkopaikan suuryllättäjää, Benoit Pairea vastaan. Ranskalainenhan oli edellisellä kierroksella voittanut Milos Raonicin suoraan kahdessa erässä.

David Ferrerin peli perustuu vain varmuuteen ja se saattaa ollakin yksi syy siihen, miksi kovilla kentillä espanjalainen ei ole saanut tuloksia aikaan. David Ferrerillä ei ole minkäänlaista oikeaa asetta horjuttaa vastustajaa esimerkiksi kämmeneltä tai rystyltä, kun taas Grigor Dimitrovin yhden käden rysty on yksi kauneimmista koko ATP-kiertueella. Grigor Dimitrov rakastaa käyttää tätä suurta asettaan ja nyt se onkin alkanut tuottamaan myös tulosta. Grigor Dimitrovia ollaan paljon verrattu Roger Federeriin, mutta nyt bulgarialainen tarvitsee myös tasaisuutta tekemiseensä. Tällä viikolla sitä tasaisuutta onkin löytynyt.

Lähtökohtaisesti tässä ottelussa kohtaavat kaksi hyvin erityyppistä pelaajaa. David Ferrerillä ei ole selkeää asetta, kun taas Grigor Dimitrovin rysty tulee parhaimmillaan tekemään huikeaa jälkeä. Todennäköisesti tämän finaalin tulevat ratkaisemaan pienet asiat. David Ferrer lähti turnaukseen kuitenkin ykkössijoitettuna, joten melkeinpä David Ferrerille on myös annettava suosikin asema tässäkin ottelussa. Joka tapauksessa yli 22,5 peliä on järkevä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas