David Ferrer - Novak Djokovic 3.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Pelaako Novak Djokovic itsensä mestariksi Pariisissa?

David Ferrer (+1,5 erää) – Novak Djokovic, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 5,40 | 1,15 

 

 

ATP-tennistä Pariisista, tänään pelataan kauden viimeinen Masters -tason turnaus päätökseensä. Espanjan David Ferrer haastaa mielenkiintoisessa ottelussa Serbian Novak Djokovicin. Rafael Nadal joutui toteamaan eilen välierässä David Ferrerin paremmakseen suoraan kahdessa erässä, mutta Rafael Nadal ei pelannut lainkaan normaalilla tasollaan. David Ferrer ei omaa mitään sellaista asetta, jolla voisi uhata realistisesti Rafael Nadalia tai Novak Djokovicia normaalissa olosuhteissa, mutta tosissaan eilen Rafael Nadal ei ollut lainkaan oma itsensä. Novak Djokovic menetti ykköspaikkansa rankingissa hetki sitten, mutta silti serbialainen lähti tähän turnaukseen suurimpana voittajasuosikkina. Kaikki odottivat Rafael Nadalin sekä Novak Djokovicin kohtaamista finaalissa, mutta vain Novak Djokovic selvitti tiensä tämän päivän kamppailuun.

David Ferrer ei ole saanut syksyn aikana itsestään lainkaan kaikkea irti, sillä syystä tai toisesta Espanjan rankingkakkonen on ollut yllättävän vaisu. Esimerkiksi Aasian kiertue sujui David Ferreriltä erittäin heikosti. David Ferrer tunnetaan ilman muuta huikeana taistelijana, mutta valitettavasti David Ferrerillä ei ole selkeää asetta näitä huippupelaajia vastaan. David Ferrer tottakai voidaan luokitella myös huippupelaajaksi, mutta Rafael Nadal, Andy Murray, Roger Federer sekä Novak Djokovic ovat vielä astetta kovempia. David Ferrer on tietenkin hurjalla taistelutahdolla päässyt urallaan pitkälle, mutta sellainen viimeinen askel on vielä ottamatta.

Novak Djokovichan oli eilen suurissa ongelmissa Roger Federerin kanssa, mutta joka tapauksessahan kuitenkin Novak Djokovic osoitti hurjaa venymiskykyään noustessaan voittoon tiukassa paikassa. Roger Federer johti toistakin erää jo syötönmurrolla. Novak Djokovic lähti eiliseen välierään selkeänä suosikkina, mutta Roger Federer pystyi antamaan serbialaiselle hyvän vastuksen. Tänään on todennäköistä, että tiedossa on yhteen maaliin pelaamista. Novak Djokovic on pelin jokaisella osa-alueella David Ferreriä edellä. Pelaajien kolmesta edellisestä kohtaamisesta Novak Djokovic on vienyt jokaisen eikä David Ferrer ole saanut niissä kuin yhden erän. Lähtökohtaisesti suoraan kahdessa erässä on syytä olettaa tämän Novak Djokovicille menevän.

Veikkaussivut | Tuomas