David Ferrer - Gael Monfils 23.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Gael Monfils iskee David Ferrerin kimppuun Valenciassa.

David Ferrer – Gael Monfils, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,52 | 2,45 

 

 

ATP-tennistä Valenciasta, Espanjan David Ferrer sekä Ranskan Gael Monfils iskevät yhteen. Lähtökohtaisesti tiedossa on ehdottomasti päivän yksi mielenkiintoisimmista otteluista. Kyseessä on kahden hyvin erityyppisen pelaajan välinen kohtaaminen. David Ferrerin peli perustuu vain varmuuteen, kun taas Gael Monfils on yleisön suosikki upeilla erikoisilla lyönneillään ja showmiehen olemuksellaan. Viime viikolla Tukholmassa David Ferrer pelasi aina loppuratkaisuihin saakka, kun puolestaan Gael Monfils yllättäen hävisi Wienissä jo avauskierroksella. Jaroslav Pospisil tiputti Gael Monfilsin jatkosta suoraan kahdessa erässä.

Gael Monfils voitti Shanghai Rolex Masters -turnauksessa toissa viikolla esimerkiksi Roger Federerin sekä samallahan Gael Monfils taisteli erittäin hyvin Novak Djokovicia vastaan! Gael Monfils on äärimmäisen lahjakas pelaaja, mutta valitettavasti Gael Monfilsin motivaatio sekä harjoittelu ei oikeastaan ole koskaan ollut parhaalla mahdollisella tasolla. Toivottavasti Gael Monfils on syksyn onnistumisista saanut lisää luottoa tekemiseensä, sillä Gael Monfils on niin potentiaalinen pelaaja haastamaan yksittäisessä ottelussa kenet tahansa. Voitto Roger Federeristä osoitti sen, että Gael Monfilsia ei pidä aliarvioida edes maailman terävintä kärkeä vastaan.

David Ferrer on ollut syksyn aikana hyvinkin epätasainen, joten se vain nostaa sitä todennäköisyyttä, että tiedossa tulee olemaan potentiaalinen kolmieräinen kohtaaminen. Lähtökohdat viittaavat siihen, että on todennäköisempää ehdottomasti yli 22,5 peliä rajan menevän rikki kuin, että ei menisi rikki. David Ferrer voitti pelaajien edellisen kohtaamisen tänä vuonna kovalla alustalla, mutta siitä ottelusta on jo paljon aikaa. Huippujännittävä kamppailu on kaiken kaikkiaan tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas