David Ferrer - Lukas Rosol 9.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Kykeneekö Lukas Rosol jättiyllätykseen Shanghaissa?

David Ferrer – Lukas Rosol, merkki 2, kerroin 
David Ferrer – Lukas Rosol (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,10 | 6,35 

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, toisen kierroksen ottelut pelataan tänään päätökseensä. Espanjan David Ferrer kohtaa Suomen aikaa iltapäivällä Tsekin Lukas Rosolin. Ensimmäisellä kierroksella David Ferrer ei pelannut lainkaan, sillä espanjalaisen rankingsijoitus on niin hyvä, että ottelua ei tarvittu. Lukas Rosol nappasi avauskierroksella puolestaan voiton Julien Benneteauta vastaan. David Ferrer pelasi viime viikolla Pekingissä yhteensä kolme ottelua ja hävisikin ottelussa Richard Gasquetia vastaan. Lukas Rosol pelasi avauskierroksen ottelunsa Shanghaissa sunnuntaina, joten Lukas Rosol on saanut hyvin pelituntumaa tähän turnaukseen ja alustaan, mutta toisaalta myös lepoaikaa tsekkiläinen on saanut tarpeeksi.

Lukas Rosolin suurin vahvuus löytyy kahdesta asiasta. Ensimmäinen vahvuus on se, että Lukas Rosolin syötöt ovat erittäin vahvoja! Isokokoinen tsekkiläinen pystyy syöttämään äärimmäisen laadukkaasti ja näin ollen syötönmurrot ovat hyvin vähissä tsekkiläisen otteluissa. Toisekseen Lukas Rosol pystyy lyömään palloa erittäin suoraan ja näin ollen potentiaalia Lukas Rosolilla riittää ATP-sijoitusta parempiin tuloksiin. Lukas Rosolin potentiaalista kertoo tietenkin parhaiten sen, että kaikki muistavat ottelun Wimbledonissa, jolloin Rafael Nadal joutui toteamaan Lukas Rosolin paremmakseen.

David Ferrer on ollut syksyn aikana hyvinkin epätasainen, sillä Kuala Lumpurissa hetki sitten David Ferrer hävisi jo kolmannella kierroksella ja lisäksi esimerkiksi US Open päättyi yllättäen David Ferrerin osalta jo puolivälieriin. US Openiin valmistautuminenhan sujui David Ferreriltä surkeasti. Jollain ihmeen tavalla espanjalainen onnistui häviämään Montrealissa jo avauskierroksella ja Cincinnatissakin matka päättyi hyvin nopeasti. David Ferrer on edelleen hurja taistelija eikä se siitä tule mihinkään muuttumaan, mutta isokokoinen tsekkiläinen saattaa aiheuttaa yllättävän suuria ongelmia Espanjan kakkospelaajalle.

Veikkaussivut | Tuomas