David Ferrer - Matteo Viola 25.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Onko Matteo Viola pelkkä välipala espanjalaistaiturille?

David Ferrer – Matteo Viola (+5,5 peliä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,05 | 11,00 

 

 

ATP-tennistä Kuala Lumpurista, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Espanjan David Ferrer sekä Italian Matteo Viola. Tämä on David Ferrerille ensimmäinen ottelu US Openin jälkeen, siellähän David Ferrerin turnaus päättyi suureen pettymykseen Richard Gasquetia jälkeen. David Ferrerille kaavio tässä turnauksessa on sinänsä helppo, sillä Matteo Violasta ei tule olemaan haastamaan David Ferreriä millään tavalla. Matteo Viola on täysin Challenger -turnauksia kiertelevä pelaaja, mutta nyt tähän turnaukseen italialainen onnistui karsimaan sisään. Ensimmäisellä kierroksella Matteo Viola järjesti jo yllätyksen voittamalla intialaisvastustajansa suoraan kahdessa erässä.

Matteo Violan kesän tai oikeastaan alkusyksyn paras viikko osui St.Remyn turnaukseen Ranskaan, siellähän italialainen oli lopulta aina finaalissa asti. Kyseessä ei kuitenkaan edelleenkään ollut ATP-tason turnaus, joten siitä on turhaa tehdä mitään sen suurempia johtopäätöksiä. Tämä tulee olemaan jo täysin erilainen kamppailu. Ennen Kuala Lumpuriin siirtymistä Matteo Viola pelasi Istanbulissa myöskin kovien kenttien turnauksen ja hävisi sielläkin jo toisella kierroksella.

David Ferrerin valmistautuminen US Openiin ei sujunut hyvin, joten se saattoi olla osittain syynä heikohkoon menestymiseen New Yorkissa. Joka tapauksessa tässä turnauksessa David Ferrer on suurin mestarisuosikki. Olisi mielenkiintoista nähdä David Ferrerin sekä Stanislas Wawrinkan iskiessä finaalissa yhteen. Matteo Violalla on niin vähän kokemusta näistä otteluista, että David Ferrer tasoituksella on järkevä valinta kupongille.

Veikkaussivut | Tuomas