David Ferrer - Mikhail Youzhny 27.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Pelaako David Ferrer itsensä mestariksi Valenciassa?

David Ferrer – Mikhail Youzhny (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,30 | 3,50 

 

 

ATP-tennistä Valenciasta, turnaus huipentuu finaaliin espanjalaisen David Ferrerin sekä venäläisen Mikhail Youzhnyn välillä. Eilen välierässä David Ferrer voitti Nicolas Almagron suoraan kahdessa erässä, kun taas puolestaan Mikhail Youzhny ei antanut Dmitry Tursunovin yllättää itseään. David Ferrer lähti turnaukseen oikeastaan suurimpana suosikkina, vaikka syksy onkin espanjalaiselle ollut epätasaista aikaa. David Ferrer on ollut Valenciassa turnauksen vakuuttavin pelaaja, sillä espanjalainen on hävinnyt vasta yhden erän. Esimerkiksi Gael Monfils sekä juuri mainittu Almagro ovat kaatuneet David Ferrerin toimesta suoraan kahdessa erässä.

Mikhail Youzhnyn yhden käden rysty on tuottanut tähän mennessä siihen malliin tulosta, että paikka finaalissa on täysin ansaittua. Mikhail Youzhnyn suurin ase on ehdottomasti juuri mainittu rystylyönti, mutta oikeastaan mitään muuta Mikhail Youzhnylta ei löydykään. Mikhail Youzhny on pitkälti hyvin paljon rystynsä varassa. Jarkko Niemistä vastaan puolivälierässä Mikhail Youzhny oli normaalissa peruspelissä jopa yllättävän suurissa ongelmissa ja nyt vastaan asettuu vielä ennen kaikkea varmuudeltaan Jarkko Niemistä edellä oleva David Ferrer. Espanjalaisen peli perustuu varmuuteen, joten Mikhail Youzhnyn ykköaseen on tänään toimittava hurjalla prosentilla.

Lähtökohtaisesti David Ferreristä huokuu selkeästi se, että kausi halutaan päättää mahdollisimman hyvään menestykseen. Mikhail Youzhnylle pelaaminen Valencian finaalissa on jo tavallaan voitto sinällään. Mikhail Youzhnya harva loppupeleissä edes odotteli Valenciassa sentään finaaliin saakka. David Ferrer on pelaajista se, joka ei omaa mitään selkeää asetta, mutta varmuudellaan David Ferrer on tottunut menestymään Grand Slam -turnauksia myöten. Kotiyleisönsä edessä David Ferrer tuskin antaa Mikhail Youzhnyn yllättää itseään.

Veikkaussivut | Tuomas