FF Jaro kaappasi maailmanluokan vahvistuksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/07/2015
Jaa tämä...

Jo ennestään erityisen mielenkiintoinen ja yllättävän tasainen Veikkausliigakausi sai tänään jälleen ripauksen lisämaustetta kovan paluumuuttaja uutisen myötä. Pietarsaaren jalkapalloylpeys FF Jaro nimittäin kertoi tänään kotisivuillaan, että tällä viikolla auennut elokuun siirtoikkuna tuotti melkoisen pommin. Seura kertoo solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen Huuhkajiakin lukuisia kertoja edustaneen Alexei Eremenko Juniorin kanssa.

Alexei Eremenko Junior palaa Veikkausliigaan ja FF Jaroon pitkän tauon jälkeen. Eremenko Jr. edusti Jaroa viimeksi kaudella 2010, jolloin seura taisteli pitkälti hänen ansiostaan jopa veikkausliigamitalista. Jaro sijoittui tuolloin lopulta sarjassa viidenneksi, kun Eremenko Jr. siirtyi Skotlantiin sen pääsarjassa pelaavaan Kilmarnock FC:n riveihin, niin ikään elokuun siirtoikkunassa. Eremenko Jr. on pelannut urallaan pääsarjatasolla Suomen ja Skotlannin lisäksi Italiassa, Ukrainassa, Venäjällä ja Kazakstanissa. Lempinimellä ”Losha” tunnettu taistelija on pelannut myös Huuhkaja-paidassa 59 ottelua, joissa on tehnyt 14 maalia.

FF Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka on Eremenkon Jr. paluusta Pietarsaareen enemmän kuin innossaan. Storbacka kertoi Jaron kotisivuilla, että toivoo luonnollisesti Eremenko Jr. auttavan tällä hetkellä Veikkausliigassa sijalla yhdeksän olevan Jaron ylöspäin sarjataulukossa. Toisaalta seura haluaa auttaa myös Loshaa uuteen nousuun urallaan, ja sopimuksessa onkin pykälä joka oikeuttaa Eremenko Jr. siirtymään ulkomaille mikäli hänelle tarjotaan houkuttelevaa sopimusta. Storbacka toivoo myös yleisön löytävän uuden huippuhankinnan myötä paremmin paikanpäälle Jaron peleihin. Mies totesikin että: ”Toivomme yleisön tulevan paikalle nähdäkseen Loshan ”in action”. Jaron seuraava kotiottelu pelataan ylihuomenna sunnuntaina 9.8. Jaro kohtaa Pietarsaaren Keskuskentällä SJK:n kello 16.00 alkavassa ottelussa ja Eremenko Jr. on mukana jo silloin.

Vedonlyöntisivut ovat koko kauden eläneet ja hengittäneet Veikkausliigan mukana, eikä loppukausi tee siihen poikkeusta. Käy väijymässä tulevien kierroksien parhaat kertoimet esimerkiksi NordicBetin sivuilta!

Lähde: FF Jaro

Lue myös:

VIDEO: Messi kuumeni ystävyysottelussa!
Ilvekselle vahvistus hyökkäyspäähän!

nordicbet-valioliiga-790