Fifa päivitti ranking-listaansa – Suomi tippui 12 sijaa alaspäin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2015
Jaa tämä...

Suomen jalkapallomaajoukkueen sijoitus Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan ranking-listalla romahti.

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan rankingissa Suomi on tällä hetkellä listalla sijalla 90. Rankingia päivitetään kuukausittain. Maajoukkue putosi edellisestä mittauksesta 12 sijaa alaspäin ja jakaa nyt paikkansa tasapisteillä Sudanin kanssa.

Ykköspaikalle ranking-listalla nousi Copa American loppuottelussa tappion kokenut Argentiina, joka tiputti Saksan toiseksi. Kolmantena majailee puolestaan Belgia.

Huuhkajien yläpuolella ovat muun muassa Kypros, Viro, Kongo ja niinkin suuri jalkapallovaltio kuin Färsaaret.

Vielä tämän vuoden Tammikuussa sinivalkoiset olivat sijalla 70, mutta tällä hetkellä suunta on selkeästi alaspäin.

Historian heikoin ranking-tulos suomalaisten osalta on vuodelta 2012. Silloin Suomen jalkapallomaajoukkue käväisi sijalla 96.

 

Suomalaisjoukkueet Eurooppa liigan karsintojen toisissa osaotteluissa

Torstai-ilta on suomalaisessa jalkapalloilussa suuri ilta. Eurooppa liigan ensimmäisen karsintakierroksen toiset osaottelut lähtevät Veikkausliigassa pelaavien FC Lahden, SJK:n ja SJK:n osalta siitä tilanteesta, että jokaisen joukkueen on tehtävä omissa vierasotteluissaan yksi tai useampi maali, jotta jatkopaikka olisi mahdollista saavuttaa.

Veikkaussivut tarjoaa jokaisen suomalaisjoukkueen vierasotteluun erinomaiset vihjeet. Ottelupari FC Lahden ja Elfsborgin välillä on siinä tilanteessa, että ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasapeliin lukemin 2-2. Lue jälkimmäiseen osaotteluun vihje tästä.

Otteluparin FH Hafnarfjordur – SJK ensimmäinen osaottelu päättyi puolestaan islantilaisten vierasvoittoon maalein 0-1. Lue jälkimmäiseen osaotteluun vihje tästä.

Kolmannessa otteluparissa AIK:n ja VPS:n välillä ensimmäinen taisto päättyi niinikään tasapeliin maalein 2-2. Jälkimmäinen kohtaaminen pelataan torstai-iltana Ruotsissa. Lue jälkimmäiseen osaotteluun vihje tästä.

Unibet lähettää jokaisen suomalaisjoukkueen vierasottelut torstai-iltana ilmaiseksi. Lähetysten katsomiseen riittää, että sinulla on pelitililläsi rahaa vähintään yksi sentti.

Lähde: Fifa.com

[interaction id=”5593badf8ea2c61b044acc58″]

Lue myös:
Italian maajoukkueluotsi syytettyjen penkille!
Argentiinassa kohistaan: Messi jättämässä maajoukkueen?

betsson tennis riskitön