Filppula kerää kehuja ketjukavereiltaan - "Kaikki vain alkoi sujua"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/03/2015
Jaa tämä...

Kuva: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 3.6.2015

Valtteri Filppulan Tampa Bay Lightning on Stanley Cup-finaaleissa kovan haasteen edessä, kun vastaan luistelee Chicago Blackhawks. Mainiot pudotuspelit pelanneelta suomalaiselta odotetaan tulosta myös finaalisarjassa.

Tampa Bayn supertähti Steven Stamkos on nauttinut täysin rinnoin sen jälkeen, kun suomalainen istutettiin hänen kenttäänsä.

– Tuomme joukkueelle erilaisia asioita. Minulle se on paljon tilan luomista. Filppula ottaa sentterinä paljon enemmän vastuuta kuin minä laiturina, mutta hän pystyy siihen, sillä hän on fiksu ja hyvä kiekonriistäjä, aloituksissa ja todella hyvä puolustamaan. Tämä on ollut hyvä liike minulle, Stamkos kertoi NHL.comin mukaan.

Tähän mennessä 20 pudotuspeliottelussa 11 tehopistettä kerännyt suomalainen saa kehut myös ketjukaveri Alex Killornilta.

– Kun hänet nostettiin meidän ketjuumme, kaikki vain alkoi vain sujua. Hän tykkää syöttää minulle ja Stamkosille paikkoihin, joista pystymme laukomaan. Hän on myös hieno veteraanipelaaja joukkueelle, eikä välitä pelaako kolmosketjussa vai missä, Killorn kehaisi.

Filppulan kentälliseltä odotetaan jälleen kovia suorituksia, jotta joukkue voi haaveilla Stanley Cup-voitosta.