Video: Brassardin hirmuilta venytti sarjaa – Filppulalla vaikeaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo

Tampa Bay Lightning sai kokea kotikaukalossaan, että ottelusarjan katkaiseminen New York Rangersia vastaan ei ole mikään helppo juttu. Rangers voitti joukkueiden kuudennen kohtaamisen lukemin 3-7. Rangers on voittanut viisitoista viimeisestä kahdeksastatoista pelistä, joissa vastustajalla on ollut katkon paikka. Joukkue tuntuu syttyvän vasta selkä seinää vasten.

Viime kerralla vaisusti esiintyneestä joukkueesta nousi esiin Derick Brassard, joka ei ole viime aikoina loistanut. Ennen viime yötä hänellä oli tehot 1+1 neljästä viime kohtaamisesta. Nyt miehelle pamahti sellainen tehoilta, ettei ole ennen nähty. Hänet valittiin illan ykköstähdeksi saldonaan hattutemppu, kaksi syöttöpistettä, kymmenen laukausta kohti maalia ja tehotilastomerkintä +5!

Illan kakkostähti oli Henrik Lundqvist, joka palasi ottelussa omalle tasolleen vaisun edellispelin jälkeen. 36/39 torjuntaa torjuntaprosentilla 92,3 % riitti voittoon. Kolmostähdeksi valittiin J.T. Miller, joka saalisti tehot 1+3 ja sai tehotilastomerkinnän +4.

Valtteri Filppula palasi maan pinnalle edellisen pelin hienojen esitysten jälkeen. Peliaikaa vajaat 20 minuuttia, joista vajaa kaksi minuuttia oli ylivoimaa ja saman verran alivoimaa. Filppula ei laukonut kertaakaan kohti vastustajan maalia. Hän taklasi kahdesti ja blokkasi yhden vastustajan laukauksen. Tehotilastomerkintä illalta oli hyytävä -4.

Katso kohokohdat tästä: