Video: Filppulan ja Stamkosin yhteispeli toimii - suomalaiselta todellinen namupassi! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Valtteri Filppula ja Steven Stamkos takoivat taululle mallikkaat tehot, kun Tampa Bay Lightning kaatoi Toronto Maple Leafsin keskiviikon NHL-kierroksella.

Valtteri Filppula ja Steven Stamkos toimivat Tampa Bay Lightning voiton takuumiehinä, kun joukkue kaatoi Toronto Maple Leafsin keskiviikkona maalein 5-3. Stamkos iski ottelussa hattutempun ja Filppula säesti vierellä kahden syöttöpisteen muodossa.

Suomalaisen syöttöpisteistä ensimmäinen tuli, kun mies kauhoi hyökkäyspään aloituksen Lightning-pakki Radko Gudasille. Gudasin viivalaukaus viuhui lopulta aina Leafs-maaliin saakka.

Filppulan toinen syöttö olikin sitten erittäin kaunista katseltavaa. Suomalaistaituri pyöritti joukkueen ylivoimapeliä b-pisteen kaarella ja samalla Stamkos hiipi vastakkaiselle puolelle tykki valmiiksi ladattuna. Filppula namuttikin täydellisen syötön koko Leafs-pakan ohi suoraan maalitykin lapaan ja pian kiekko oli verkon perukoilla.

Filppula on pelannut tällä kaudella 64 ottelua tehoin 22+29=51. Kyseinen lukema oikeuttaa suomalaisten pistepörssin ykköspaikalle.

Katso Filppulan namupassi tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut