Finaalitappio järkytti ruotsalaispelaajia - tarjolla kriisiapua! | U-20 MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2014
Jaa tämä...

Ruotsin nuorten jääkiekkomaajoukkueen pelaajat eivät ottaneet sunnuntai-illan finaalitappiota kevein mielin.

Ruotsin nuorten jääkiekkomaajoukkueella oli sunnuntain loppuotteluun lähdettäessä niskassaan huimat paineet. Tre Kronor pelasi finaaliottelun kotikentällään 12 000 vahtivan silmäparin alla. Voitonjuhlatkin oli jo suunniteltu, sillä Ruotsin piti olla loppuottelussa selkeä ennakkosuosikki.

Pöytä oli siis valmiiksi katettu ruotsalaisnuorille, mutta toisin kuitenkin kävi. Pikkuleijonat rynnisti paikalle ja vei kultaiset mitalit ruotsalaisten nenien edestä.

Kotiyleisön edessä häviäminen oli monelle ruotsalaispelaajalle todella kova paikka. Ruotsalaislehti Aftonbladet kertookin, että Ruotsin jääkiekkojohto on tarjonnut pelaajille kriisiapua tilanteesta selviämiseen.

– Mikäli joku heistä tuntee tarvitsevansa henkilökohtaista apua, hän todellakin saa sitä. Joukossa saattaa olla sellaisia pelaajia, jotka tarvitsevat suurta tukea. Emme aio jättää heitä yksin tuskansa kanssa, vaikkakin he ovat luonnollisesti surullisia, puheli Ruotsin joukkueen mentaalivalmennuksesta vastaava Ola Berggren.

– Tässä vaiheessa on kuitenkin turha puhua siitä, että uusia pelejä tulee jatkossakin. Sen aika on myöhemmin. Nyt heidän täytyy käydä tämä suru lävitse. Loppujen lopuksi tämä oli kuitenkin MM-finaali, jatkoi Berggren.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut