VIDEO: Tenniksen The Final Night ensi maanantaina

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 11/04/2015
Jaa tämä...

The Final Night on aivan oven takana

Suomalaisen tennistähden Jarkko Niemisen jäähyväisottelu pelataan Helsingissä tulevana maanantaina yhdeksäs päivä kuluvaa kuuta. Maskulaistähden vastustajana toimii maapallon kenties täydellisin pelaaja Sveitsin Roger Federer, joka saapuu Helsinkiin maanantaina.

Ammattilaisten rinnalla tenniskentälle astuvat lisäksi Teemu Selänne ja Peter Forsberg, jotka pelaavat tenniksen nelinpelissä. Kotiyleisö ja Jarkon ystävät takaavat ennennäkemättömän viihde-elämyksen, maailmanluokan urheilutapahtuman ja huikeat jäähyväiset suomalaiselle tennislegendalle.

Niemisen viimeinen ATP-turnaus oli Tukholmassa, jossa maskulainen hävisi valitettavasti jo avauskierroksella Nicolas Almagroa vastaan. Alunperin Niemisen vastustaja piti olla Daniel Munoz-De La Nava, mutta espanjalainen ei pystynyt terveysongelmien takia astelemaan kentälle.

Voita VIP liput taphatumaan

Maanantain tapahtuman lipunmyynti oli valtavan nopeaa, sillä käytännössä muutamassa tunnissa se myytiin loppuun.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa kuitenkin vielä mahdollisuutta saada VIP-liput huikeaan tapahtumaan, sillä Jos olet jo betsannut viisi euroa tennikseen tänä vuonna, voit vain rekisteröityä ja jäädä odottamaan kenen nimi arvontahatusta nousee. Jos taas et ole vielä suorittanut viiden euron betsiä tennikseen, tee se ja rekisteröidy arvontaan.

  1. Rekisteröidy arvontaan
  2. Varmista, että olet lyönyt vähintään viiden euron edestä vetoa tennikseen tänä vuonna
  3. Unibet arpoo voittajat keskiviikkoiltana

ATP-turnaus Pariisissa

ATP-tennistä pelataan tällä viikolla Pariisissa, jossa käynnissä on Masters-luokan turnaus. Keskiviikkona kentällä nähtiin esimerkiksi Rafael Nadal, joka kaatoi Lukas Rosolin ja Federer, joka ei antanut Andreas Seppille minkäänlaisia mahdollisuuksia. Myös Andy Murray oli vakuuttava Borna Coricia vastaan.

Kolmannella kierroksella on tarjolla useita herkkupaloja, kun esimerkiksi Grigor Dimitrov kohtaa David Ferrerin ja Kei Nishikori saa vastaansa Richard Gasquetin.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat loistavat kertoimet Pariisin ATP-turnaukseen ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
Tenniksellä kasvua pelikassaan!

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa