Fiorentina - Dnipro 12.12.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Dnipro matkustaa Italiaan lohkovoittoa metsästämään.

Fiorentina – Dnipro, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 2,00 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,83 | 3,50 | 4,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, Italian illassa yhteen iskevät Fiorentina sekä Ukrainasta vieraaksi saapuva Dnipro. Tiedossa on todennäköisesti suhteellisen runsasmaalinen ottelu. Molemmat joukkueet ovat tässä vaiheessa varmistaneet pääsynsä pudotuspeleihin, joten sinänsä niin Fiorentina kuin Dnipro voivat tähän otteluun lähteä ilman sen suurempia paineita. Fiorentina sekä Dnipro ovat hallinneet tätä lohkoa täydellisesti, sillä Fiorentina on saalistanut viidestä ottelustaan kolmetoista pistettä sekä Dniprolla on pisteitä kerättynä kaksitoista kappaletta.

Fiorentina sekä Dnipro ovat viimeistelleet molemmat viiteen Eurooppa liigan otteluun kymmenen maalia, joten molemmat joukkueet ovat olleet erittäin runsasmaalisia! Fiorentinalla on alla Italian liigasta 2-1 maalein tappio AS Romaa vastaan, mutta sekin vain kertoo siitä, että kotijoukkue on pelannut paljon yleisöystävällisiä otteluita. Fiorentina tunnetaan suhteellisen vakuuttavana kotijoukkueena, vaikka viimeksi kotonaan Fiorentina antoi Veronalle peräti kolme maalia. Fiorentina on joka tapauksessa viiteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt vaatimattomasti neljätoista maalia, joten tänäänkin Fiorentinalta on odotettavissa paljon laadukkaita maalintekotilanteita.

Dnipro on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut kolme voittoa, tasapelin sekä tappion. Edellisellä kierroksella Ukrainan Valioliigassa Dnipro tasasi kotonaan pisteet Metalist Kharkivia vastaan 2-2 numeroin. Dnipron puolustus ei ole viime aikoina jättänyt itsestään hyvää kuvaa, sillä kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle ollaan viimeistelty viisi maalia. Dnipro on kotonaan kylläkin pelannut tuloksellisesti fantastisesti, mutta se kertoo vain siitä, että nyt myös vieraissa olisi saatava tuloksia aikaan. Tänään Dnipro voi periaatteessa yltää jopa vierasvoittoon, sillä kummallakaan joukkueella tosissaan ei ole minkäänlaista pakkovoiton paikkaa. Fiorentinan kannalta hyvä asia on se, että Manuel Pasqual sekä David Pizarro tekevät tänään suurella todennäköisyydellä paluun kotijoukkueen kokoonpanoon.

Veikkaussivut | Tuomas