Fiorentina - Grasshoppers 29.8.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ratkaiseeko Fiorentina otteluparin kotonaan lopullisesti edukseen?

Fiorentina – Grasshoppers, merkki 1, kerroin 
Fiorentina – Grasshoppers (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,25 | 6,45 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan karsintojen ottelutarjontaa, italialainen Fiorentina saa vieraakseen sveitsiläisen Grasshoppersin. Kyseessä on otteluparin toinen kohtaaminen. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran viikko sitten ja silloinhan Fiorentina voitti vieraissa 1-2 maalein. Fiorentina onnistui viikko sitten viimeistelemään kaksi vierasmaalia ja sehän tarkoittaa sitä, että Grasshoppersin tulisi hakea nyt riskillä maaleja. Materiaaliltaan Fiorentina on joukkueista valtavasti laadukkaampi ja nyt vieläpä kotietukin on Fiorentinan puolella.

Grasshoppers sai kotonaan luotua mukavasti maalintekotilanteita, mutta sveitsiläisen epäonneksi vain kertaalleen pallo saatiin Fiorentinan maaliin. Fiorentina itse viimeisteli viikko sitten vain yhden maalin, sillä Grasshoppersin oma pelaaja viimeisteli Fiorentinalle toisen maalin heti toisen puoliajan alussa. Joka tapauksessa Grasshoppersin materiaalilla vierasvoiton hakeminen Italiasta vaikuttaa hyvin hankalalta tehtävältä. Grasshoppersilla on tietenkin mukavasti pelituntumaa Sveitsin pääsarjan otteluista, mutta valitettavasti sekään tuskin tulee tänään riittämään. 

Fiorentina on joukkueista laadukkaampi, Fiorentina omaa kotiedun ja lisäksi kotijoukkueella on turvallisen tuntuinen johto maalien muodossa. Vaikea on kuvitella, että Grasshoppers nousisi tästä tilanteesta. Fiorentinaa ehdottomasti mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas