Fiorentina - Napoli 30.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Fiorentina sekä Napoli vastakkain Italian liigan kärkikamppailussa.

Fiorentina – Napoli, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,40 | 2,70 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:ssa viikkokierroksen ottelut jatkuvat, Fiorentina sekä Napoli iskevät äärimmäisen mielenkiintoisessa sekä jännittävässä kamppailussa yhteen. Odotusarvo tätä ottelua kohtaan on ehdottomasti korkealla. Kyseessä on kahden hienon seuran välinen kohtaaminen. Molemmat joukkueet ovatkin aloittaneet kautensa Italian liigassa hienosti. Fiorentina on tällä hetkellä viidentenä ja puolestaan Napoli on toisena. Fiorentina voitti viikonloppuna Chievon 1-2 maalein, kun taas Napoli voitti Torinon helpohkosti 2-0 numeroin. Fiorentina pelaa tällä kaudella Eurooppa liigaa ja Napoli puolestaan Mestarien liigaa, joten molemmat joukkueet joutuvat tällä kaudella urakoimaan huikean paljon otteluita.

Fiorentina voitti viimeksi kotonaan Italian liigan ottelussa Juventuksen peräti 4-2 maalein, joten Fiorentinalla on alla käsittämättömän upea voitto hallitsevasta Italian liigan mestarista! Kaikki kilpailut mukaanlukien kolmeen edelliseen otteluun Fiorentina on viimeistellyt yhdeksän maalia. Fiorentina on tällä kaudella muutenkin pelannut aivan taitojensa ylärajoilla. Fiorentinalla on yksittäisiä äärimmäisen laadukkaita pelaajia ja saattaa hyvinkin olla, että Fiorentina tulee tänään saamaan iloisia uutisia sairaslistalta. On hyvinkin mahdollista, että Alberto Aquilani sekä Gonzalo Rodriguez tekisivät tänään paluun Fiorentinan kokoonpanoon. 

Napoli on joukkueista mahdollisesti aavistuksen laadukkaampi, mutta lähtökohtaisesti Fiorentinan kotietu tekee ottelun odotusarvosta erittäin jännittävän. Napolin kannalta hienoa on se, että vierasjoukkue pääsee tähänkin otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla. Todennäköisesti maaleja tullaankin siispä näkemään tänään molemmissa päissä. Fiorentina on ollut kotonaan erittäin vahva, mutta toisaalta Napolilla on kokemusta tältä kaudelta jo Mestarien liigan otteluista – Fiorentinalla on vain alla Eurooppa liigan otteluita huomattavasti heikompia joukkueita vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas