Fiorentina - Pandurii 24.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ovatko romanialaisvieraat Italiassa toivottoman tehtävän edessä?

Fiorentina – Pandurii (+1), merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,26 | 5,65 | 12,00 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, Italian illassa yhteen iskevät Fiorentina sekä vieraaksi saapuva Pandurii. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suuri suosikki ja se on Fiorentina. Romaniasta saapuva vierasjoukkue on materiaaliltaan huomattavasti Fiorentinaa heikompi ja samallahan toisekseen Fiorentina voitti heti maajoukkuetauon jälkeen Juventuksen 4-2 maalein. Fiorentinalla on alla mahtava voitto Italian liigan hallitsevasta mestarista, joten Fiorentinan itseluottamus on tällä hetkellä varmasti erittäin korkealla. Fiorentina on kaiken kaikkiaan kolmeen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt käsittämättömästi peräti yhdeksän maalia, joten Fiorentina on tottunut menestymään kotiotteluissaan. Fiorentina on tällä kaudella pelannut yleisöystävällisiä otteluita, maaleja ollaan nähty erinomaiseen tahtiin.

Fiorentina on tehnyt alkukaudella Italian liigassa enemmän maaleja kuin jopa Juventus, joten potentiaalia Fiorentinalla riittää edetä Eurooppa liigassakin tällä kaudella erittäin pitkälle! Samallahan Fiorentina on kotonaan ollut Italian liigassa samalla erittäin hyvä, sillä kaiken kaikkiaan Fiorentina ei ole kotonaan hävinnyt vielä kertaakaan. Yksilötaito Fiorentinalla on tällä kaudella erittäin korkealla tasolla, sillä hyökkäyksessä kotijoukkueella ovat erittäin taitavat pelaajat Joaquinin sekä Rossin johdolla. Jälkimmäiseksi mainittu italialainen viimeisteli vaatimattomasti kolme maalia Juventuksen verkkoon.

Pandurii on kahteen ensimmäiseen Eurooppa liigan otteluun viimeistellyt vain yhden maalin, joten vierasjoukkueelle maalinteko on kansainvälisillä kentillä ollut vaikeaa. Pandurii on tietenkin Romanian liigan parhaimmistoa, mutta valitettavasti se on hieman eri asia kuin menestyä Eurooppa liigan otteluissa. Panduriilla on alla murskavoitto Romanian liigan ottelusta, mutta todennäköisesti silti sekään ei tule vierasjoukkuetta tänään voittoon asti kantamaan. Lähtökohdat lupailevat sitä, että Fiorentina tulee kotivoiton nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas