Fiorentina - Verona 2.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2013
Jaa tämä...

Onko alkukauden suurin yllättäjä pelkkää paperia Fiorentinaa vastaan?

Fiorentina – Verona, merkki 1, kerroin
Fiorentina – Verona (+1), merkki 1, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,53 | 4,25 | 6,40

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Fiorentina saa vastaansa alkukauden suuryllättäjän, Veronan. Sarjataulukossa Fiorentina on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Verona löytyy kuudennelta sijalta. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä saalistaneet seitsemän voittoa ja sitä voidaankin pitää etenkin Veronan kohdalla mahtavana suorituksena. Fiorentina pelasi edellisen ottelunsa torstaina Eurooppa liigan takia, mutta toisaalta Veronan suunta on selkeästi alaspäin – on siispä syytä olettaa, että Fiorentina pystyisi huomattavasti paremman materiaalin sekä kotiedun turvin nappaamaan tästä ottelusta täydet pisteet. Verona on hävinnyt kaksi ottelua putkeen eikä ole tehnyt niissä ainuttakaan maalia.

Fiorentina on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa sekä yhden tasapelin, joten Fiorentinaa voidaan kuvailla erinomaiseksi kotijoukkueeksi! Fiorentina on kotonaan ehtinyt voittamaan jo esimerkiksi Juventuksenkin. Edellisellä kierroksella Fiorentina voitti kotonaan Sampdorian 2-1 numeroin. G.Rossi on ollut alkukaudella lähes mahdoton pideltävä vastustajalle kuin vastustajalle, sillä yksitoista tehtyä maalia on tässä vaiheessa erinomainen suoritus. G.Rossi johtaakin tällä hetkellä Italian liigan maalipörssiä, mutta toisaalta kotijoukkueen olisi saatava hieman lisää laajuutta maalintekorintalle. Valitettava fakta on se, että G.Rossi on ollut äärimmäisen yksinäinen maalipörssissä kotijoukkueen osalta.

Veronan viisi edellistä vierasottelua ovat sujuneet erittäin synkästi, sillä vain yksi voitto on näistä kamppailuista tarttunut veronalaisten matkaan. Kahteen edelliseen vierasotteluun kuusi päästettyä maalia kertoo siitä, että vierasjoukkueen suunta taitaa olla selkeästi alaspäin. Verona saattaa saada tähän otteluun apuja sairaslistalta, sillä Michelangelo Albertazzi sekä Matteo Bianchetti ovat lähellä pelikuntoa. Joka tapauksessa Veronan puolustus on alkanut vuotamaan yhä enemmän ja enemmän. Se ei lupaa lainkaan hyvää jatkoa ajatelle. Lähtökohtaisesti Fiorentina nousee jopa maalin tasoituksellakin erinomaiseksi pelikohteeksi. Fiorentina tulee tänään jatkamaan veronalaisten alamäkeä.

Veikkaussivut | Tuomas