VIDEO: Tunarointia vai järjestetty juttu? - Sassuolon maalivahdilta omituinen oma maali

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Ikävistä sopupelitapauksista historian saatossa maineeseensa tahran saanut Italian Seria A on jälleen kaikkien futista seuraavien ihmisten huulilla. Sunnuntaisessa Fiorentinan ja Sassuolon välisessä ottelussa nähtiin maali, joka herättää vääjäämättä ajatuksen sopupelistä. Toisaalta voi olla myös, että Sassuolon maalivahti on täydellinen tunari!

Ottelun toisella puoliajalla 84. peliminuutilla tilanteessa 2 – 1 Fiorentinan hyväksi tapahtui kummia. Sassuolon puolustaja syötti melko paineettomassa tilanteessa pallon alaspäin joukkueensa maalivahdille Andrea Consiglille. Ilmeisesti Consiglin oli tarkoitus jatkaa syöttö yhdellä kosketuksella hänestä katsottuna vasemmalla olevalla puolustajalle, mutta jotenkin hyvin omituisesti hän saikin toimitettua pallon oman pelaajan sijaan omaan maaliinsa. Tilanteeksi taululle 3 – 1 ja voitto kotiin The Violalle. Fiorentinan voiton myötä seura pysyi vielä tiukasti mukana taistelussa Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen oikeuttavasta sarjataulukon neljännestä sijasta. Matkaa edellä olevaan Interiin on vain kaksi pistettä.

Alla vielä video tilanteesta. Kommentoi Facebook-sivullamme mikä on sinun näkemyksesi tilanteesta, onko Andrea Consigli onneton tunari vai tienasiko hän maalilla muutaman tuhat euroa taskurahaa?

[own goal shortcode=”own goal”]’

Lue myös:

Lehti: Gareth Bale torjunut Real Madridin jatkosopimus tarjouksen
VIDEO: Zizoun housut repesivät kesken juhlinnan – Real Madrid UCL-välieriin

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa