Flames jatkoi liekitystä – Vancouver hiipumassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Calgary Flames on edennyt viimeisen 26 vuoden aikana kahdesti toiselle kierrokselle pudotuspeleissä. Vuonna 1989 joukkue voitti Stanley Cupin ja vuonna 2004 Flames oli finaalin häviävänä osapuolena. Viime yön 3-1 kotivoitto Vancouver Canucksista vei Flamesin jo voiton päähän jatkopaikasta. Mikäli Calgary jatkaa, voidaan odottaa mitä vain. Jos historia toistaa itseään, olisi Calgaryn taas aika mennä finaaleihin saakka.

Vancouverin pelissä on havaittavissa väsymisen merkkejä samaan aikaan, kun Flames intoutuu enemmän ja enemmän. Muutama eurooppalainen maajoukkuevalmentaja toivoo varmastikin tällä hetkellä kovasti Vancouverin nopeaa tippumista, sillä joukkueessa pelaa useammankin maajoukkueen luottopelaajia.

Sveitsille kelpaisivat varmasti Luca Sbisa ja Yannick Weber. Ruotsiin taas odotetaan kieli pitkällä Henrik ja Daniel Sediniä sekä kivenkovaa puolustajaa Alexander Edleriä, eikä pidä unohtaa keväällä vahvasti esiintynyttä maalivahti Eddie Läckiäkään.

Lisäksi potentiaalisia eurooppalaisia kisamiehiä ovat Tšekin Radim Vrbata, Tanskan Jannik Hansen ja Latvian Ronalds Kenins.

Katso ottelun maalit tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo