Florida Panthers - Anaheim Ducks 13.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Surkeaa kautta pelaava Florida isännöi Ankkalaumaa.

Florida Panthers – Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin
Florida Panthers – Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,10 | 3,79 | 2,04

 

 

Itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä oleva Florida Panthers isännöi vieraaksi saapuvaa Anaheim Ducksia. Vierasjoukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin kärkijoukkueena. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaa tulevana yönä useita mielenkiintoisia kamppailuita. Florida Panthersin alkukaudesta ei ole mitään hyvää kerrottavaa. Kaiken kaikkiaan Florida Panthers on varsinaisella peliajalla voittanut kaksi ottelua. Yhtä surkeasti on mennyt vain Buffalo Sabresilla. Florida Panthersin valmennus on suoraan myöntänyt, että kaikki pelaajat eivät tee jäällä sovittuja asioita eikä osa pelaajista anna jäällä kaikkea itsestään irti. Sillä tavalla voittaminen on kohtalaisen vaikeaa. Kaiken kaikkiaan Florida on saalistanut kymmenen pistettä, joten tätä menoa kotijoukkueen kaudesta on tulossa täysi vitsi.

Anaheim Ducks on tehnyt alkukaudella ja tekee edelleen jäällä oikeastaan jopa ihan mitä haluaa – Anaheim Ducks on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja tosissaan vierasjoukkue johtaa läntistä konferenssia. Anaheim Ducks voitti edellisellä kierroksella Vancouver Canuksin 3-1 maalein. Kaiken kaikkiaan Anaheim Ducks on tehnyt illasta toiseen erittäin hyviä maalimääriä, mutta samalla vierasjoukkueen puolustuskin on jättänyt itsestään erinomaisen kuvan. Ei oikeastaan Anaheim Ducksin tilanteesta kannata sanoa mitään negatiivistä, sillä hakemalla sellaista saisi tässä tapauksessa hakea. Anaheim Ducks on kolmeen viime otteluun viimeistellyt vaatimattomasti neljätoista maalia ja omissa verkot ovat heiluneet viisi kertaa – se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

Florida Panthers on kotonaan pelannut paljon erittäin tasaisia otteluita, mutta yksinkertaisesti voidaan heti perään todeta, että Florida Panthers ei pysty kääntämään tiukkoja otteluita edukseen! Kotonaan Florida Panthers on laittanut tiukoille useita NHL:n kärkijoukkueitakin, mutta ei siitäkään ole mitään hyötyä, jos otteluita ei pysty päättämään oman joukkueen eduksi. Florida Panthers on edellisestä viidestä kotiottelustaan hävinnyt jokaisen, joten tänäänkin yksi tappio on lähellä tulla lisää. Anaheim Ducks on kaikessa tekemisessä selkeästi kotijoukkuetta edellä. Lähtökohtaisesti kierroksen kenties varmin vierasvoitto nähdään tässä kamppailussa. Florida ei ansaitse tulla pelatuksi tällä hetkellä missään kamppailussa.

Veikkaussivut | Tuomas