Florida Panthers - Boston Bruins 18.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko Boston Bruins tyly vieras Panttereille?

Florida Panthers – Boston Bruins, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 3,40 | 4,05 | 1,90 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Florida Panthers sekä Boston Bruins. Florida Panthers on tässä vaiheessa kautta itäisessä konferensissa sijalla kaksitoista, Boston Bruins löytyy samasta konferenssista muutamaa sijaa korkeammalta. Joukkueiden välinen ero alkukaudella on ollut erittäin merkittävä, sillä Florida Panthersin puolustus on vuotanut hirveään tahtiin. Florida Panthers on tehnyt neljä maalia enemmän kuin Boston Bruins, mutta mitään hyötyä siitä ei ole ollut, sillä kotijoukkueen verkot ovat heiluneet lähes kolmekymmentä kertaa! Neljässä edellisessä ottelussa Florida Panthersille ollaan vaatimattomasti tehty seitsemäntoista maalia. Viime aikojen tuloksiin mahtuu esimerkiksi 7-2 maalein tappio Tampa Bay Lightningia vastaan.

Boston Bruins on hävinnyt kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi, mutta kaiken kaikkiaan Boston Bruinsin tekemisessä on ollut myös paljon hyvää! Boston Bruins hävisi viimeksi niukasti maalin erolla 2-3 lukemin Detroit Red Wingsille ja kaiken kaikkiaan Boston Bruinsin suurin vahvuus on ollut joukkueen puolustus. Bostonille ollaan tehty tähän mennessä vasta kahdeksan maalia ja se kertookin siitä, että vierasjoukkueen puolustus on ollut täyttä rautaa. Tietenkin Boston on pelannut vähemmän otteluita kuin moni muu seura, mutta silti puolustus on alkukaudella jättänyt Bostonin osalta erittäin hyvän kuvan.

Florida Panthersin peleissä on toistaiseksi sattunut ja tapahtunut, joten yleisöystävällisiä otteluita Florida on ehdottomasti pelannut. Valitettavasti pisteitä sillä tavalla ei ole tullut lainkaan tarpeeksi. Materiaaliltaan Florida on heikkoa tasoa eikä missään tapauksessa Boston Bruinsin luokkaa. Ei oikeastaan Florida ole jättänyt itsestään missään vaiheessa sellaista kuvaa, että kotijoukkue taistelisi realistisesti pudotuspelipaikoista tällä kaudella. Floridan puolustus on yksinkertaisesti täysin sekaisin.

Veikkaussivut | Tuomas