Florida Panthers - Los Angeles Kings 13.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Vuotaako Floridan puolustus edelleen Kingsiä vastaan?

Florida Panthers – Los Angeles Kings, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 
Florida Panthers – Los Angeles Kings, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 3,05 | 3,75 | 2,10 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Florida Panthers sekä vieraaksi saapuva Los Angeles Kings. Molemmat joukkueet pelaavat alkukauden kuudennen ottelunsa tänä iltana. Florida Panthers on kerännyt tähän mennessä varsinaisella peliajalla kaksi voittoa ja kolme tappiota. Florida Panthersin suurin ongelma on ollut puolustus, sillä kotijoukkueen puolustus on vuotanut hurjaan tahtiin! Florida Panthers voitti viimeksi kotonaan upeasti 6-3 maalein Pittsburgh Penguinsin, mutta valitettavasti alkukauteen mahtuvat myös tappioihin päättyneet ottelut 7-2 maalein Tampa Bay Lightningia vastaan sekä 7-0 numeroin St.Louis Bluesia vastaan.

Los Angeles Kings voitti viimeksi vieraissa Carolina Hurricanesin 1-2 maalein, mutta kaiken kaikkiaan Los Angeles Kingsin puolustus on ollut myös ajoittain suurissa ongelmissa. Läntisessä konferensissa ei ole montaakaan joukkuetta, joiden puolustus olisi tilastoissa heikompi kuin Los Angeles Kingsin. Mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että Los Angeles Kings ei ole varsinaisella peliajalla voittanut otteluakaan! Jatkoerässä tulleita voittoja löytyy kyllä, mutta varsinaisia voittoja ei ole vierasjoukkue pystynyt nappaamaan.

Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan etukäteen ajateltuna runsasmaalinen kohtaaminen. Florida Panthers osoitti viime ottelussa pystyvänsä huippujoukkueita vastaan tekemään useammankin maalin, mutta toisaalta Florida Panthersin puolustus ei ole vakuuttanut lainkaan. Los Angeles Kingsin laadukas materiaali tulee aiheuttamaan Florida Panthersin puolustukselle tänäänkin sen verran suuria vaikeuksia, että yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia ovat järkevät kohteet vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas