VIDEO: Jaromir Jagr teki NHL-historiaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Florida Panthersin legendaarinen tshekki-hyökkääjä Jaromir Jagr tekee historiallista jälkeä NHL-kentillä.

Elävä legenda Jagr iski eilen lauantaina ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan uransa 742 NHL-maalin ja nousi kaikkien aikojen NHL:n maalintekijätilastossa sijalle kolme, ohi Brett Hullin. Pappa-Jagr ohitti Hullin onnistumalla Panthersin 3 – 1 voittoon päättyneessä ottelussa kahdesti. Jälkimmäinen, kolmannessa erässä syntynyt osuma, on se joka jää historiankirjoihin:

Viime maanantaina vaatimattomat 44 – vuotta täyttänyt Jagr on iskenyt NHL-uransa 1606 ottelussa tehopisteet 742+1103=1845. Mies hätyytteleekin myös kaikkien aikojen pistetilastossa kolmatta sijaa. Jagr on enää viiden pisteen päässä Gordie Howiesta, joka keräsi urallaan 801+1049=1850 pistettä. Suomalaisittain on todella hienoa, että hyvää kautta pelaava Jussi Jokinen sai syöttöpisteet molempiin Jagrin maaleihin uransa 800 NHL-ottelussa. Floridan toinen suomalaistähti Alexander Barkov oli illan ottelussa vielä pois kokoonpanosta päävamman vuoksi, mutta hän onnitteli mentoreitaan ottelun jälkeen kotisohvalta käsin:

[sasha onnittelee shortcode=”sasha onnittelee”]

Seuraavaksi Florida Panther ja Jaromir Jagr ovat tulessa ensi viikon perjantaina 26.2 kotikentällään BB&T Centerissä. Toivottavasti myös Barkov on jo silloin pelikunnossa.

Muistathan, että Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: Lauantai-illan huumaa – Puljujärvi ja Laine liekeissä

VIDEO: Suomalaisvahdilta NHL-kierroksen karmein hörppy