Florida Panthers - Philadelphia Flyers 26.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Philadelpian erinomainen pelivire surkean Floridan kustannuksella?

Florida Panthers – Philadelphia Flyers, merkki 2, kerroin
Florida Panthers – Philadelphia Flyers ML, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,60 | 3,80 | 2,40

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Philadelphia Flyers matkustaa itäisen konferenssin ottelussa Florida Panthersin vieraaksi. Itäisessä konferensissa Florida Panthers on tällä hetkellä sijalla viisitoista, kun taas Philadelphia Flyers löytyy sijalta yksitoista. Florida Panthersin alkukausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä, mutta voitoista on jatkossakaan turhaa kotijoukkueen haaveilla, jos puolustus vuotaa ottelusta toiseen hirveällä tavalla. Florida Panthersille ollaan tehty 80 maalia ja se on suoraan sanottuna järkyttävä suoritus. Varsinaisella peliajalla neljä voittoa kertoo hyvin siitä, että kotijoukkueen kaudesta on tulossa vain pelkästään selviytymistaistelua. Florida on pystynyt pelaamaan tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut hyvin haastavaa.

Philadelpia Flyers nousee tässä ottelussa erinomaiseksi peli-ideaksi, sillä vierasjoukkue on edellisien kierroksien aikana ollut lyhyesti sanottuna erinomaisessa pelivireessä! Tarkemmin sanottuna Philadelphia Flyers on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue voitti New York Islandersin peräti 5-2 maalein. Kolmeen edelliseen otteluun Philadelphia Flyers on viimeistellyt neljätoista maalia ja omissa verkot ovat heiluneet vain viisi kertaa. Mielenkiintoinen pointti on tietenkin myös se, että edellisestä viidestä ottelustaan Philadelphia Flyers ei ole ainoassakaan jäänyt kokonaan pisteittä. Surkea alkukausihan Philadelpihia Flyersilla on takana, mutta vierasjoukkueella on sentään oikea suunta ja se on ylöspäin. Philadelphia joutuu nyt pitkästä aikaa vieraskaukaloon, mutta kotiotteluiden osalta itseluottamus on varmasti korkealla.

Florida Panthersin sairaslista on selkeästi pidempi kuin Philadelphia Flyersin, joten siinäkin mielessä Philadelpia Flyers nousee tänään erinomaiseksi valinnaksi vetokupongille mukaan. Florida Panthersin lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa vielä ennen lopullista pelipäätöstä, sillä kotijoukkue saattaa saada muutamia apuja sairaslistalta takaisin kokoonpanoon. Toisaalta Florida Panthersin tilanne on kokonaisuudessaan niin vaikea, että muutaman pelaajan poissaolo tai paluu kaukaloon tuskin merkittävästi muuttaa tilannetta parempaan suuntaan. Florida Panthers on ollut joukkueena aikaisemmilla kerroilla Philadelphia Flyersille vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla ottelussa on vain yksi suosikki ja se on Philadelpia. Vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas