Florida Panthers - San Jose Sharks 17.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako San Jose täydet pisteet Panttereiden vieraana?

Florida Panthers – San Jose Sharks, merkki 2, kerroin 1,95 Betsafe

Betsafen kertoimet otteluun 3,35 | 3,95 | 1,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisessä konferenssissa neljäntenä oleva San Jose Sharks matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa Florida Panthersin vieraaksi. Florida Panthers löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin sijalta neljätoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yhdeksäntoista pistettä San Jose Sharksin eduksi. San Jose Sharks lähtee tähän otteluun vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina. Florida Panthersin kaudesta on vaikeaa lähteä hakemaan positiivisiä asioita. Yksittäisissä otteluissa Florida Panthers on pystynyt haastamaan joukkueen kuin joukkueen, mutta tasaisuus on puuttunut kotijoukkueen tekemisestä käytännössä kokonaan. Florida Panthers on varsinaisella peliajalla saalistanut kaksitoista voittoa, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta.

Florida Panthers voitti edellisellä kierroksella New York Islandersin 4-2 maalein, mutta muuten viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton! Florida Panthers on pelannut äärimmäisen paljon erittäin tasaisia otteluita maalin erolla suuntaan tai toiseen, mutta tiukkojen otteluiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut Florida Panthersille todella vaikeaa. Periaatteessahan Florida Panthersilla olisi edelleen mahdollisuudet nousta omassa konferenssissaan vaikkapa kahdeksan parhaan joukkoon, mutta kyllähän se vaikuttaa todella epätodennäköiseltä. Kotijoukkue ei tässä vaiheessa tee enään yhtään mitään jatkoaikatappioilla tai sellaisilla, joista ei täysiä pisteitä pystytä nappaamaan. Faktaa on kuitenkin se, että Florida Panthersin yli 140 päästettyä maalia on aivan liikaa – sellaisella puolustustyöskentelyllä ei ole mitään asiaa pudotuspeleihin.

San Jose Sharks lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti selkeänä ennakkosuosikkina. Viime aikoina varsinaisella peliajalla napatut voitot ovat jääneet Hailaumalla melko vähiin, mutta siitä huolimatta kolmeen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle ollaan varsinaisella peliajalla viimeistelty yhteensä ainoastaan kolme maalia. San Jose Sharksilla on muutamia merkittäviä poissaolijoita Logan Couturen sekä Raffi Torresin johdolla, mutta minkäänlaista etua Florida Panthers tilanteesta ei saa, sillä kotijoukkueella myös loukkaantumisia löytyy. Tästä ottelusta Florida Panthersilta sivussa ovat esimerkiksi Jesse Winchester, Matt Gilroy sekä Alex Petrovic. Florida Panthers on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, mutta tällä kerralla vierasvoitto vaikuttaa erittäin todennäköiseltä lopputulokselta. Kaiken kaikkiaan San Jose Sharksille tarjotut kertoimet ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas