Floyd Mayweather Jr. Vs. Conor McGregor - Uusintaottelua ei ole luvassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Viikko, seitsemän päivää, sen verran on aikaa jäljellä nyrkkeilyhistorian suurimman ottelun alkuun. 26.8.2017 Floyd Mayweather Jr ottaa mittaa UFC-tähti Conor McGregorista Las Vegasin T-Mobile Areenaan nuoratussa kehässä, ottelussa joka on nimetty ”180 miljoonan dollarin tanssiksi.”

Yleensä suurissa nyrkkeilyotteluissa, kuten tämäkin, sopimukseen on kirjattu mahdollisuus uusintaottelusta. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan ole, ja syy on yksinkertainen. Floyd ”Money” Mayweather on ilmoittanut, että tämä ottelu tulee olemaan hänen viimeisensä. Mayweather taustajoukkoineen on tietenkin alusta asti ollut 100 % varma että he tulevat pyyhkimään lattiaa Conor McGregorilla mutta vaikka Mayweather häviäisikin niin miehen omien sanojen mukaan uusintaa ei ole tulossa:

”Ajattelin jo lopettavani otteluun Andre Bertoa vastaan. Ajattelin silloin tämän olevan viimeinen treenileiri, viimeinen punnitus ja viimeinen ottelu. Välillä voi kuitenkin tapahtua erilaisia asioita ja nyt olemme tässä menossa kohti suurimmista suurinta ottelua ja tapahtumaa. Tämä on kuitenkin todella viimeinen otteluni. Olen luvannut sen Al Haymonille (manageri), olen luvannut sen lapsilleni ja se on lupaus jota en halua rikkoa. Tämä tulee olemaan viimeinen otteluni.”

Tuleeko Mayweather pitämään lupauksensa? Onko ottelu rahalle person hahmon viimeinen? Päättyykö ura saldolla 50 voittoa ja 0 tappiota? Se selviää ensi viikonloppuna. Alla vielä tipsit ottelun seuraamiseen ja sen vedonlyöntiin:

Näin katsot ottelun – Mayweather – McGregor ottelu nähdään Viaplayllä!

Parhaat vedonlyöntikertoimet – Floyd Mayweather Jr. – Conor McGregor 26.8.2017

Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa