Floyd Mayweather vs. Conor McGregor - Viime hetken tipsit otteluviikonloppuun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Vuosisadan ja miksei koko vuosituhannenkin suurin nyrkkeilyottelu käydään tulevana viikonloppuna täpötäydellä T-Mobile Areenalla Las Vegasissa. Floyd Mayweather Jr. ja Conor McGregor ottavat toisistaan mittaa Suomen aikaan varhain sunnuntaiaamuna. Nyt on aika huomioida viime hetken neuvot ennen ottelua.

Betsafelta monsterikerroin McGregorille

Yksi viime hetken kovimmista vedonlyöntitarjouksista on lyöty pöytään Suomalaisten suosimalta Betsafe peliyhtiöltä. Kyseinen puulaaki tarjoaa uusille asiakkailleen peräti 50,00 kerrointa siitä, että The Notorius onnistuu shokeeraamaan nyrkkeilymaailmaa ja tiputtamaan tappiottoman Floyd Mayweatherin. Tarjous on ehdottomasti sellainen mihin kannattaa tarttua, sillä muille vedonlyöntifirmoilla kertoimet McGregorille ovat vain noin 3,75 luokkaa. Tinttaa hiirellä alla olevaa McGregorin kuvaa ja tutustu Betsafen monsteritarjouksen.

Kuvahaun tulos haulle conor mcgregor betsafe

 

Unibet tarjoaa ainutlaatuisen otteluvakuutuksen

Peliyhtiö Unibet on valmistautunut vuoden puhutuimpaan otteluun lyömällä pöytään oman erikoistarjouksensa: Lyö ottelusta vetoa, ja jos häviät niin peliyhtiö hyvittää sinulle häviävän vedon seuraavissa kategorioissa: Eriä Yhteensä, Vaihtoehtoiset Eräveikkaukset, Voittoeräryhmät sekä Vaihtoehtoiset Voittokierrosryhmät. Tutustu Unibetin tarjouksiin alla olevaa promoa painamalla.

Kuvahaun tulos haulle conor mcgregor unibet

Viasat vapaassa katselussa otteluviikonloppuna

Myös maksu TV-kanava Viasat ottaa osaa ottelutalkoisiin melkoisella kulttuuriteolla, kun kanava on ilmoittanut olevansa vapaassa katselussa koko otteluviikonlopun 25.8-27.8. Itse pääotteluhan on Pay-Per-View (lue lisää) maksumuurin takana, mutta vapaan katselun ansiosta kuka tahansa pääsee seuraamaan ottelua edeltävän viimeisen punnituksen, lehdistötilaisuuksia sekä dokumenttia tästä eeppisestä taistosta. Ja onhan kamppailu-urheilun ystäville tarjolla viikonloppuna myös kotimainen Olavinlinnan Boxin Night. Klikkaa alla oleva kuvaa ja päädyt Viasatin kotisivuille mistä on nähtävissä koko viikonlopun tarjonta.