FoKoPo - Pyrintö 20.2.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko FoKoPo mahdottoman tehtävän eteen Pyrinnön isäntänä?

FoKoPo (+14,5 pistettä) – Pyrintö, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 7,75 | 1,05 

Korisliigaa, Forssassa kohtaavat FoKoPo sekä Tampereen Pyrintö. Lähtökohtaisesti kotijoukkueelle tästä ei voi paljoa lupailla. Sarjataulukossa FoKoPo on tällä hetkellä viimeisenä. Sarjanousijalle kausi on ollut erittäin vaikea. Vain seitsemän voittoa napannut FoKoPo on materiaalissa yksi Korisliigan heikoimmista joukkueista ja kieltämättä tällä hetkellä FoKoPon osalta näyttää erittäin pahalta.

Pyrinnön materiaali on Korisliigaan erinomainen ja nyt kun Pyrintö voi keskittyä vain Korisliigaan unohtamalla EuroChallengen ottelut, motivaatiot jokaista näitä vähemmän motivoimpiakin otteluita kohtaan on varmasti kunnossa. Pyrinnön kautta ovat sotkeneet mm. juuri mainitut ottelut kansainvälisillä kentillä, mutta nyt sarjataulukon neljäs pystyy täysillä keskittymään Korisliigaan.

Pyrintö on ollut vieraissa erinomainen! Muutamana kertana Pyrintö on ollut yllättävän heikko ja jopa haluton kuten Kouvolan vierailulla tässä hetki sitten, mutta muutenhan Pyrintö on napannut yhdeksän vierasvoittoa ja kärsinyt vain neljä tappiota. Vain KTP-Basket on napannut vierasvoittoja enemmän.

Pyrintö on kahteen viime otteluun järjestänyt murskajaiset vastustajan korin lähellä ja lähtökohtaisesti selkeää vierasvoittoa on myös tästä odotettavissa. FoKoPo oli lisäksi viimeksi erittäin heikko Kouvojen vieraana, joten se ei varmasti ainakaan paranna FoKoPon tilannetta ottelun alla.

Veikkaussivut | Tuomas