Fourfourtwo suosittaa: Pohjanpalo Valioliigaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Valioliigalla on tapana putsata muut liigat lupaavista pelaajista, aivan Barcelonan, Real Madridin, PSG:n ja Bayern Munchenin kaltaisia suurseuroja lukuunottamatta. Arvostettu Fourfourtwo -jalkapallojulkaisu listaa kahdeksan pelaajaa Bundesliigasta, jotka Valioliigan seurat voisivat saada hyvin edullisesti. Ja kappas, yksi listatuista on Bayer Leverkusenin ja Suomen maajoukkueen Joel Pohjanpalo.

Fourfourtwo vertaa Pohjanpaloa jo toiseen Pohjolan maalipyssyyn, Ole Gunnar Solskjaeriin. Solskjaer paukutteli tärkeitä maaleja ManU:lle, useimmiten tultuaan vaihtomiehenä kentälle.

Lehti toteaa, että Pohjanpalon tilastot olivat viime kaudella loistavat. Pohjanpalo teki kuusi maalia vain 182 peliminuutissa. Ja kun miehellä on ikää vasta 22-vuotta, niin mahdollisuuksia kehittymiselle on vielä paljon. Syyskuussa Pohjanpalo tuli kentälle Hampuria vastaan, kun Bayer Leverkusen oli 0-1 -tappiolla ja 18 minuuttia peliaikaa jäljellä. Pohjanpalo paukutteli hattutempun, ja omalle joukkueelle 3-1 -voitto. Tämän jälkeen Pohjanpalo sitten kyllä ikävästi loukkaantui. Kauden kahdessa viimeisessä ottelussa hän sitten taas osui.

Fourfourtwo arvelee, että Pohjanpalo saattaisi olla halukas lähtemään joukkueeseen, joka arvostaa häntä enemmän ja antaa avauskokoonpanon paikan, ehkä Valioliigassa?

Muut Fourfourtwon listaamat halvat ja potentiaaliset pelaajat ovat sitten suomalaiselle normifanille tuntemattomampia. Vai tunnetteko näitä? Freiburgin Caglar Soyuncu, Augsburgin Kostas Stafylidis, Hoffenheimin Kerem Demirbay, Schalken Guido Burgstaller, Wolfsburgin Maximilian Arnold, Kölnin Timo Horn ja Mainzin Levin Oztunali.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>

 

PELAA NYT