VIDEO: AS Roma hyökkääjää tehnyt sopimuksen kiinalaisseuran kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kiinassa eletään tällä hetkellä pienimuotoista jalkapallobuumia. Kiinalaiset jalkapalloseurat ovat saaneet viime vuosina useita uusia rikkaita omistajia ja näin ollen löysää rahaa jolla houkutella pelaajia Euroopan pääsarjoista Aasiaan.

Kiinan Super ja Jia Liigoissa on nähty viime vuosina esimerkiksi sellaisia nimiä kuin Lucas Barrios, Nicolas Anelka, Didier Drogba ja manageri Marcello Lippi. Tuoreimpana pelaajana Kiinan on nyt siirtymässä Seria A – seura AS Roman taiturimainen laitalinkki Gervinho. Norsunluurannikkolaispelaaja siirtyy muhkealla 18 miljoonan euron siirtokorvauksella Jia Liigan toisena olevaan Hebei Fortunen paitaan. Gervinho pelasi AS Romassa vuodesta 2013 asti, mihin mies siirtyi Valioliigaseura Arsenalista. Tällä kaudella mies on iskenyt 17 ottelussa seitsemän maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Maajoukkueessa mies on esiintynyt vuosien varrella yhteensä 75 ottelua joissa mies on osunut kymmen kertaa.

Nyt jo varmistuneen Gervinho siirron lisäksi myös Valioliigaseura Chelsean pelaajan brasilialaisen Ramiresin huhutaan siirtyvän Kiinaan. BBC:n tietojen mukaan kiinalaisseura Jiangsu Suning on valmis maksamaan Brasilian maajoukkueessakin useasti esiintyneen Ramiresin siirrosta lontoolaisseuralla 25 miljoonaa puntaa.

Lue myös:

Capital One Cup: Liverpool – Stoke 26.1.2015 klo 21.45

VIDEO: Suomalaismaalivahti jatkosopimukseen KHL-seuran kanssa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa