VIDEO: Entinen SM-liigatähti osui MM-kaukaloissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/08/2016
Jaa tämä...

Unkarin konkaripelaaja onnistui heti avausottelussa.

Jääkiekon MM-kisoissa pelattiin lauantaina kuuden ottelun mittainen kattaus. Unkari hävisi päiväkamppailussa Slovakiaa vastaan maalein 4-1, mutta Unkarin maalin teki pelaaja, joka herättää varmasti ajatuksia monen vuoden taakse: Konkari Frank Banham.

Unkarin ja Kanadan passin omistava 41-vuotta täyttänyt Banham on pelannut urallaan SM-liigassa Bluesissa, Jokereissa ja SaiPassa. Maalimäärät olivat unkarilaisella hyökkääjällä vuosituhannen alkupuolella erinomaiset, sillä hän iski 181 runkosarjaottelussa 73 maalia ja antoi 72 syöttöä.

Tällä kaudella hyökkääjä pelasi unkarilaisen Szekesfehervarin vahvuudessa. Joukkue pelaa Itävallan liigassa.

Unkari ei pystynyt siis yllätykseen, mutta lauantaina Kazakstan onnistui kaatamaan Sveitsin ja lisäksi Latvia kiusasi erinomaisesti MM-kisojen avauspäivänä Venäjän kaatanutta Tshekkiä.

Katso ottelun maalikooste videolta:

 

MM-kisoissa pelataan sunnuntaina jälleen kuusi ottelua. Suomi pelaa alkuillasta Saksaa vastaan ja tarjontaan mahtuu mukaan myös esimerkiksi Ruotsin erittäin mielenkiintoinen kamppailu Tanskaa vastaan.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Sveitsin NHL-maalivahdille karmea hörppy
VIDEO: Suomi avasi MM-kisat voitolla Valko-Venäjästä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa