Frankfurt - Augsburg 20.12.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Frankfurt metsästämään täyttä pistepottia Augsburgin kustannuksella.

Frankfurt – Augsburg, merkki X, kerroin 3,45 Betsafe
Frankfurt – Augsburg, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 1,85 Sportingbet

Betsafen kertoimet otteluun 2,28 | 3,45 | 3,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa kamppailussa vastakkain asettuvat Frankfurt sekä Augsburg. Sarjataulukosta Frankfurt löytyy tällä hetkellä sijalta viisitoista, kun taas Augsburg löytyy sijalta kahdeksan. Frankfurtille tiukkojen otteluiden kääntäminen omaksi edukseen on ollut vaikeaa, sillä Bundesliigassa Frankfurt on saalistanut vasta kolme voittoa. Maalinteko on ollut Frankfurtille vaikeaa, mutta toisaalta sama tilanne on myös Augsburgilla. Augsburg on yhteensä viisi maalia viimeistellyt kahdeksaan vierasotteluun. Eipä pidä ihmetellä, että voittoja vieraissa Augsburgille on tullut vasta kaksi kappaletta.

Frankfurt on joutunut tai päässyt pelaamaan Eurooppa liigan otteluita, joten kotijoukkueen materiaali on joutunut erittäin kovalle koetukselle. Frankfurtilla on ollut myös samalla loukkaantumisongelmia, joten Bundesliigassa menestymistä ei ole tällä kaudella tullut. Frankfurt on pelannut kotonaan erittäin runsasmaalisia otteluita, mutta suurin syy löytyy siinä, että kotijoukkueen puolustus on vuotanut välillä melko rajustikin. Edellisessä Eurooppa liigan ottelussaan Frankfurt voitti APOELin 2-0 maalein, joten parempaan päin kotijoukkue on kaiken järjen mukaan menossa. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Frankfurtin materiaali ei kestä Aleksander Meierin, Stefano Celozzin sekä Stefan Aignerin kaltaisia poissaolijoita. Kyseinen kolmikko on varmuudella sivussa myös tästä ottelusta.

Augsburg on osoittanut olevansa umpisurkea vierasjoukkue, joten siinä mielessä tiedossa on todennäköisesti erittäin vähämaalinen kamppailu. Augsburgille maalinteko on matkapeleissä ollut sen verran vaikeaa, että lähtökohtaisesti maalit ovat suurella todennäköisyydellä tänään vähissä. Frankfurtillahan alkaa olemaan tänään suhteellisen suuret paineet, sillä tätä menoa kotijoukkueen kaudesta on tulossa pelkkä pannukakku. Eurooppa liigan ottelut ovat sotkeneet Frankfurtin pelejä Bundesliigan osalta, mutta tekosyitä on turhaa lähteä sen enempää etsimään. Augsburg pääsee tähän otteluun sairaslistan osalta erinomaisesta tilanteesta, sillä vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa on ainoastaan Jan Moravek. Hänen poissaolonsa on selkeä takaisku Augsburgille, mutta muuten loukkaantumisia vierasjoukkueella ei ole.

Veikkaussivut | Tuomas