SC Freiburg - Bayern Munchen 27.8.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Bayern Munchen jo alkukauden neljännen voittonsa?

SC Freiburg (+1) – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 12,50 | 5,50 | 1,25  

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa Bayern Munchen matkustaa testaamaan SC Freiburgin päivän vireen. Kyseessä on neljännen kierroksen ensimmäinen kohtaaminen. Loput kierroksen otteluista pelataan myöhemmin. Bayern Munchen lähti tähänkin kauteen suurimpana mestarisuosikkina ja ylivoimainenhan Bayern Munchen on ollutkin. Kolme ensimmäistä ottelua ovat Bayern Munchenille tuottaneet kolme voittoa ja yhteensä kuusi tehtyä maalia. Yhtä mukavasti kausi ei ole alkanut SC Freiburgilla, sillä kolme ensimmäistä ottelua eivät ole tuottaneet voittoja. Tarkemmin sanottuna vain tasapeli sekä kaksi tappiota ovat SC Freiburgin saldona tähän mennessä.

Joukkueiden välinen tasoero on aivan hirveä Bayern Munchenin eduksi ja vaikka Bayern Munchen tässä onkin vierasjoukkueena, Bayern Munchen lähtee otteluun suursuosikkina! Saksan pääsarjassa tilanne yksinkertaisesti on vain sellainen, että Bayern Munchen on ykkönen, Dortmund tulee olemaan hyvänä haastajana ja muut joukkueet sitten keskenään tappelevat lopuista sijoituksista. Näin tämä asia oli viime kaudella ja näin se tulee olemaan myös tällä kaudella.

SC Freiburgin puolustus on vuotanut alkukaudella siihen tahtiin, että mikäli samanlainen jatkuu, tästä ottelusta on tiedossa vain murskatappio! SC Freiburgille ollaan tehty jo käsittämättömästi peräti kahdeksan maalia ja sehän on tietenkin yksinkertaisesti liikaa. Bayern Munchen on erinomainen valinta jälleen mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas