Freiburg - Sevilla 12.12.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Tuhoaako Sevilla saksalaisten haaveet jatkopaikan suhteen?

Freiburg – Sevilla, merkki 2, kerroin 2,60 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,40 | 2,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, saksalainen Freiburg on kotonaan suhteellisen tiukan paikan edessä espanjalaista Sevillaa vastaan. Freiburg tarvitsee tästä ottelusta voiton, jotta jatkomahdollisuudet olisivat edelleen elossa. Lohkon toisessa ottelussa Liberecillä on mahdollisuudet napata jatkopaikka Freiburgin nenän edestä, joten Freiburgille ei riitä vain se, että kotijoukkue itse tänään hoitaa oman työnsä. Sevilla on käytännössä varmistanut jo jatkoonpääsynsä, mutta missään tapauksessa vierasjoukkue ei lähde tänään vain peruuttelemaan. Sevilla onkin neljästä edellisestä ottelustaan saalistanut kolme voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire on hyvässä kunnossa.

Freiburgin lähtökohdat tähän otteluun eivät ole helpot, sillä kotijoukkue on tässä vaiheessa kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa! Edellisessä Eurooppa liigan ottelussaan Freiburg kylläkin saalisti täydet pisteet Liberecin kustannuksella, mutta tuon ottelun jälkeen Freiburg on ollut surkeassa pelivireessä. Kolmeen edelliseen otteluun Freiburg on kaiken kaikkiaan viimeistellyt yhteensä yhden maalin. Freiburgin maalinteko on ollut viime aikoina täysin kateissa ja nyt vieraaksi saapuvalla Sevillalla tilanne on juuri päinvastainen. Kahteen edelliseen otteluun Sevilla on naulannut pallon verkkoon kolmesti ja muutenkin vierasjoukkueen peli-ilme vaikuttaisi olevan melko hyvin kunnossa.

Sevilla on saamassa tähän otteluun merkittävästi apuja sairaslistan puolelta. Niin Piotr Trochowski, Diego Perotti kuin myös Ivan Rakitic ovat tässä ottelussa tekemässä paluun vierasjoukkueen kokoonpanoon. Ei todennäköisesti tarvitse lähteä kertomaan, että miten paljon kyseisistä pelaajista on apua vierasjoukkueen hyökkäykselle. Sevillan kannalta hieno asia on se, että Freiburg kärsii puolestaan kotijoukkueen materiaalia katsoen erittäin merkittävistä loukkaantumisongelmista. Varsinkin Julian Schuster sekä Jonathan Schmid jättävät melkoisen aukon kotijoukkueen kokoonpanoon. Lähtökohdat ovat sinänsä mielenkiintoiset, sillä mikäli Liberec samaan aikaan ratkaisee oman ottelunsa ajoissa, Freiburg ei tee voitolla yhtään mitään. Sevilla nostetaan ilman muuta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas