Frölunda - AIK 23.1.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Frölunda latoo AIK:n verkkoon?

Frölunda – AIK, merkki 1, kerroin 1,45 Betsson
Frölunda – AIK (+1), merkki 1, kerroin 1,80 Sportingbet

Betssonin kertoimet otteluun 1,45 | 4,90 | 6,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa viimeisenä oleva AIK joutuu lähes pahimpaan mahdolliseen testiin, sillä vierasjoukkue matkustaa testaamaan Frölundan päivän vireen. Jääkiekon SHL:ssä pelataan tänään useita tärkeitä kamppailuita. Frölundan sekä AIK:n välisessä kamppailussa tahtipuikkoa tulee pitämään hyppysissään ainoastaan yksi joukkue ja se on Frölunda. Periaatteessa tälläinen kerroinasettelu olisi normaalissa tilanteessa vierasjoukkueen kannalta liikaa, mutta AIK:lle ei ole tälläkään kerralla syytä laittaa ensimmäistäkään euroa. AIK pelaa täysin väärässä porukassa ja kaiken kaikkiaan hyvä asia onkin, että vierasjoukkue tulee suurella todennäköisyydellä tippumaan sarjaporrasta alemmaksi. Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla AIK on ollut täysin turisti. Varsinaisella peliajalla AIK ei ole saalistanut vielä edes kymmentä voittoa, joten vierasjoukkueen tilanne on kaiken kaikkiaan todella huono. AIK on ollut SHL:n surkein joukkue ja tätä menoa vierasjoukkue tuleekin jäämään runkosarjan viimeiseksi.

Frölunda lähtee tähän otteluun millä mittarilla katsottuna tahansa suurena ennakkosuosikkina, sillä Frölunda on pelin jokaisella osa-alueella AIK:ta edellä! Sarjataulukossa Frölunda on tällä hetkellä toisena ja tosissaan kotijoukkue taisteleekin tiukasti juuri sijoituksista heti kärjen takana. Frölundalla on tällä hetkellä vahva ote runkosarjan kakkospaikasta, joten siinä mielessä kotijoukkueella ei ole luonnollisestikaan varaa turhiin pistemenetyksiin. Frölunda onkin ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, vaikka edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi MoDolle jatkojen päätteeksi 1-2 maalein. Frölunda ei ole viidestä edellisestä ottelustaan hävinnyt varsinaisella peliajalla ensimmäistäkään taistelua. Periaatteessa Frölundaa voidaan näillä näytöillä pitää mahdollisesti jopa Ruotsin pääsarjan mestarisuosikkina. Skellefteå tulee ilman muuta runkosarjan voittamaan, mutta Frölundaa voidaan pitää Skellefteån suurimpana haastajana.

AIK:ta vastaan on tällä kaudella pystynyt tekemään kovalla prosentilla voittoa ja samaan tullaan pyrkimään myös tällä kerralla – tukholmalaiset ovat vieraissa saalistaneet varsinaisella peliajalla neljä voittoa, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tekemisestä! AIK:n kannalta on täysin oikea ratkaisu se, että kausi tulee päättymään runkosarjaan ja sitä kautta matka tulee suurella todennäköisyydellä jatkumaan Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Periaatteessa ei ole ensimmäistäkään syytä lähteä AIK:ta vetokupongille tarjoamaan, sillä vierasjoukkue ei saa loukkaantumisistakaan minkäänlaista etua itselleen – Frölundalla on vain muutama pelaaja sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Käytännössä AIK on pelannut täysin kahden pelaajansa varassa, sillä ilman heitä vierasjoukkueen tilanne olisi vielä huomattavasti synkempi kuin mitä se tällä hetkellä on. Muutamia yksittäisiä taitavia pelaajia AIK:n kokoonpanosta löytyy, mutta muuten vierasjoukkueella ei ole loppukaudelle enään mitään annettavaa.

Veikkaussivut | Tuomas