Frölunda - Leksands 7.1.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/07/2014
Jaa tämä...

Palaako Frölunda takaisin voittojen pariin Leksandsin kustannuksella?

Frölunda – Leksands, merkki 1, kerroin 1,75 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 1,75 | 4,00 | 4,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n ottelutarjontaa, Frölunda isännöi vieraaksi saapuvaa Leksandsia. Sarjataulukossa Frölunda on tällä hetkellä toisena, kun taas Leksands löytyy seitsemänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kuusi pistettä Frölundan eduksi. Frölundalla on alla muutamasta edellisestä ottelusta tappio, mutta toisaalta Leksandsillakin viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Leksands voitti kylläkin edellisellä kierroksella Färjestadin 4-3 maalein, mutta kahden hyvän ottelun pelaaminen putkeen on vierasjoukkueelle ollut mahdoton käsite. Kahteen edelliseen otteluun Leksandsille ollaan viimeistelty kuusi maalia, joten vierasjoukkueen puolustuksen kanssa on varmasti tehty joukkueen sisällä töitä.

Leksandsin viime aikaiset peliesitykset vieraissa ovat todelleet todella vauhdikkaita, sillä kolmeen edelliseen otteluun Leksandsille ollaan vierasotteluissa viimeistelty täysin käsittämättömästi neljätoista maalia! Leksandsin kannalta erinomainen asia siitä huolimatta on se, että vierasjoukkueella loukkaantumisia ei käytännössä ole, mutta valitettavasti Leksandsin puolustukseen on todella vaikeaa lähteä luottamaan. Leksandsin puolustus on varsinkin vierasotteluissa sortunut aivan liian usein turhiin virheisiin ja sitä kautta verkot ovat heiluneet melko kovaan tahtiin. Leksandsin voitto edellisellä kierrroksella Färjestadista oli kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus, mutta on otettava huomioon, että Leksands onkin joukkue, joka käytännössä kerää juuri kotonaan suurimman osan pisteistään.

Frölunda tarvitsee ehdottomasti tästä ottelusta voiton, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat Frölundalle tuottaneet ainoastaan yhden voiton! Frölundalle tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä, koska kotiyleisön edessä olisi alettava tulemaan jälleen tulosta. Frölundan kannalta kurja asia on se, että kotijoukkueella on muutamia loukkaantumisia, mutta toisaalta Frölunda kestää loukkaantumisia paremmin kuin esimerkiksi Leksands. Tarkemmin sanottuna Frölundalta sivussa tänään ovat Mathis Olimb, Max Görtz sekä Dick Axelsson. Toisaalta on myös todettava, että Frölundan sairaslistahan on ollut käytännössä jatkuvasti samanlainen, joten uusia loukkaantumisia kotijoukkueelle ei ole tullut. Leksands on joukkueena ollut Frölundalle vaikea vastustaja, mutta tänään kotivoitosta on ehdottomasti syytä lähteä liikenteeseen. Leksandsin erittäin virheherkkä puolustus tulee joutumaan tiukkaan paikkaan, jos vierasvoitto tästä kamppailusta kiinnostaa.

Veikkaussivut | Tuomas