Frölunda - MoDo 21.1.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Venyykö MoDo upeaan tulokseen Frölundan vieraana?

Frölunda – MoDo, merkki 1, kerroin 1,80 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,05 | 3,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n ottelutarjontaa, Frölunda sekä MoDo iskevät yhteen ensimmäiseksi mainitun joukkueen kotijäällä. Sarjataulukossa Frölunda on tällä hetkellä toisena, kun taas MoDo löytyy kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yksitoista pistettä Frölundan eduksi. Frölunda on kiinni runkosarjan toisessa paikassa, joten siinä mielessä turhiin pistemenetyksiin kotijoukkueella ei ole varaa. Frölundan urakkaa helpottaa tänään huomattavasti se tieto, että MoDolla on suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. MoDoltahan sivussa tästä ottelusta ovat esimerkiksi Viktor Lööv, Gustav Possler sekä Peter Öberg. Tilastojen valossa Frölundaa voidaan periaatteessa pitää erinomaisena kotijoukkueena, joten siinä mielessä tässä tapauksessa MoDoon ei löydy luottoa. MoDo on kylläkin vieraissa pelannut aivan taitojensa ylärajoilla, mutta vierasjoukkueen lukuisat loukkaantumiset sotkevat lähtökohtia.

Frölunda on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, vaikka myös MoDolla on tullut viime otteluista voittoja mukavalla tahdilla. Edellisellä kierroksella Frölunda voitti Örebron vieraissa 1-3 maalein. Kaiken kaikkiaan neljä edellistä ottelua ovat Frölundalle tuottaneet kolme voittoa. Viiteen edelliseen otteluun kotijoukkue on jäänyt ainoastaan kerran kokonaan pisteittä. Kaiken kaikkiaan Frölundan suurin vahvuus on ollut erittäin tiivis puolustus, sillä kotijoukkuetta vastaan maalinteko on ollut edellisissä otteluissa erittäin vaikeaa. Nykyään kahdenkin maalin tekeminen yhdessä ottelussa tuntuu olevan Frölundaa vastaan suuren ja tuskan takana. Se toisaalta kertoo vain siitä, että kotijoukkueen puolustus toimii erittäin tiiviisti. Frölundallahan tilannetta eivät ole loukkaantumiset sotkemassa, sillä tähänkin otteluun kotijoukkue lähtee käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

MoDon kannalta edellinen vierasottelu oli varmasti erittäin tärkeässä roolissa, koska kymmenes päivä kuluvaa kuuta MoDo joutui vieraissa Linköpingin nuijimaksi täysin käsittämättömässä ottelussa. Tuo taistohan päättyi MoDon tappioon 8-2 maalein. Edelliset kolme vierasottelua ovat kylläkin MoDolle tuottaneet kaksi voittoa, mutta kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen peliesitykset ovat melko epätasaisia. Lisäksihän on syytä todeta, että MoDo ei ole vielä pystynyt rikkomaan sadan tehdyn maalin rajaa. Tarkemmin sanottuna 98 tehtyä maalia tässä vaiheessa on heikko suoritus. Frölunda on ollut tässäkin asiassa selkeästi MoDoa edellä, sillä kotijoukkue on viimeistellyt 109 kappaletta maaleja. Tilastojen valossa Frölundalta ratkaisuvoimaa löytyy yksinkertaisesti enemmän kuin MoDolta. Vierasjoukkueen paras pistemies on pistepörsissä todella kaukana, kun taas Frölundaltahan useampikin pelaaja löytyy neljänkymmenen parhaan joukosta. Frölunda on kaiken kaikkiaan järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas