Marco Fu - Shaun Murphy 16.1.2014 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Yllättäjien kohtaaminen avaa päivän Alexandra Palacessa.

Marco Fu – Shaun Murphy, merkki 2, kerroin 1,70 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,05 | 1,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla kauden toiseksi tärkein tapahtuma eli The Masters, paikasta välieriin taistelevat päivän ensimmäisessä ottelussa Hong Kongin Marco Fu sekä vastaan asettuva Englannin Shaun Murphy. Kyseessä on kahden yllättäjän välinen kohtaaminen. Ensimmäisellä kierroksella Marco Fu voitti Judd Trumpin 5-6 numeroin, kun taas Shaun Murphy nappasi voiton Ding Junhuista 4-6 lukemin. Shaun Murphylle voitto Ding Junhuista oli todella tärkeä, sillä Shaun Murphyllä on ollut viime aikoina erittäin vaikeaa. Shaun Murphysta on jollain tapaa muodostunut todella epätasainen sekä varsinkin epävarma pelaaja, sillä viime aikoina englantilainen on tehnyt paljon todella helppoja pussitusvirheitä. Shaun Murphy aloitti myös ottelun Ding Junhuita vastaan erittäin heikosti, mutta lopulta englantilainen nosti hurjasti omaa tekemisen tasoaan.

Marco Fu on viime kausina ollut Aasian yksi parhaimmista snookeristeista ja onhan Marco Fu sitä luonnollisesti edelleen, mutta siitä huolimatta hongkongilainen on hyvinkin ailahtelevainen pelaaja. Marco Fuhan on ehdottomasti break-builderina äärimmäisen taitava ja urallaanhan Marco Fu on tehnyt valtavasti yli sadan pisteen breikkejä, mutta siitä huolimatta jollain tavalla hongkongilaiselta on se viimeinen punainen lanka kateissa. Marco Fu selvitti viime kuussa German Mastersin, -sekä World Openin karsinnat, mutta noiden otteluiden perusteella on turhaa johtopäätöksiä tehdä – vastustajien taso oli todella heikkoa luokkaa. Marco Fun suurin saavutus pitkään aikaan on International Championshipin turnauksen finaalipaikka, mutta muuten menestyminen on jäänyt tällä kaudella käytännössä saavuttamatta.

Shaun Murphy voidaan luokitella puhtaasti tekniikan perusteella viiden parhaimman snookeristin joukkoon, sillä tekniikan perusteella Shaun Murphy lähtee tähän otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina. Itseasiassa ei ole pitkää aikaa, kun Shaun Murphy vaihtoi työvälinettään eli kävi tilaamassa itselleen uuden kepin. Alussahan Shaun Murphyn tekeminen uudella kepillä näytti todella haparoivalta, mutta toisaalta voitto Ding Junhuista on varmasti nostanut englantilaisen itseluottamusta. Shaun Murphylle avautui nyt erinomainen mahdollisuus tosissaan hakea menestymistä kauden toiseksi tärkeimmästä turnauksesta, sillä tällä kaudella muuten menestyminen on ollut yhtä heikkoa kuin Marco Fullakin. Lähtökohtaisesti Shaun Murphy nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi pelikohteeksi, sillä normaalilla peliesityksellä englantilainen on erittäin vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas