Fulham - Aston Villa 8.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Fulhamin synkkä tappioputki Aston Villan isäntänä?

Fulham – Aston Villa, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,80 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,60 | 3,25 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, tänään pelataan yhteensä kaksi ottelua. Päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Fulham sekä vieraaksi saapuva Aston Villa. Sarjataulukossa Fulham on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, kun taas Aston Villa löytyy sijalta kymmenen. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yhdeksän pistettä Aston Villan eduksi. Edellisellä kierroksella Fulham hävisi 1-2 maalein Tottenhamia vastaan ja itseasiassa Fulhamilla tappioita peräkkäin on jo seitsemän kappaletta. Mukaan mahtuu yksi Cupinkin ottelu, joten Fulhamilla menee tällä hetkellä umpisurkeasti. Puolustus vuotaa ajoittain erittäinkin rajusti, joten jos esimerkiksi West Hamia vastaan menee kolme maalia omiin, jotain on pahasti pielessä.

Aston Villa on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut kaksi voittoa sekä kolme tasapeliä, joten vierasjoukkueen suunta on tällä hetkellä ylöspäin ja vieläpä suhteellisen selkeästi! Edellisellä kierroksella Aston Villa nappasi täydet pisteet Southamptonilta 2-3 maalein. Aston Villa on viimeisestä neljästä edellisestä ottelustaan peräti kolmessa viimeistellyt vähintään kaksi maalia, joten vierasjoukkueen maalinteko toimii tällä hetkellä erittäin hyvällä tahdilla. Hieno asia on tietenkin myös se, että Southamptonia vastaan Aston Villan maalintekijät olivat jokainen eri pelaajia. Se kertoo siitä, että Aston Villa ei ole hyökkäyksessä lainkaan yhden tai kahden pelaajan varassa.

Fulham tunnetaan suhteellisen laadukkaana kotijoukkueena, mutta tällä kaudella valitettavasti siitä ei ole ollut minkäänlaista näyttöä. Edellisestä viidestä kotiottelustaan Fulham on neljässä pelannut yli vaaditun maalimäärän. Fulham on pelannut siispä erittäin runsasmaalisia otteluita. On syytä olettaa, että maaleja nähdään myös tällä kerralla. Ron Vlaar sekä Antonio Luna tekevät todennäköisesti paluun tässä ottelussa Aston Villan pelaavaan kokoonpanoon, joten vierasjoukkueen terveystilanne on enemmän kuin kohdallaan. Myös Fulhamin loukkaantumistilanne on hyvin hallussa, sillä tärkeistä pelaajista sivussa ovat vain Darren Bent sekä Brede Hangeland. Jälkimmäisenä mainittu pelaaja saattaa palata mahdollisesti tänään kotijoukkueen kokoonpanoon.

Veikkaussivut | Tuomas