Fulham - Chelsea 14.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 14/02/2011
Jaa tämä...

Fulham – Chelsea 14.2 klo 22.00

 

Merkki: 2 Kerroin: 1.80 Betsson

Fulham on ollut mainiossa vireessä viimeisissä peleissä, sillä joukkue on napannut kahdeksasta edellisestä ottelusta viisi voittoa ja kaksi tasapeliä kaikki turnaukset mukaan lukien. Etenkin kotiotteluissa Fulham on ollut erinomaisessa iskussa voitettuaan kolme viimeisintä sarjaottelua Craven Cottagella maalierolla 6-0. Edellisellä kierroksella mökkiläiset taistelivat tasapelin Aston Villan vieraana lukemin 2-2.

Chelsean mestaruushaaveet kokivat kovan kolauksen edellisellä kierroksella Liverpoolin napattua täyden pistepotin Stamford Bridgelta maalein 0-1. Bluesin onneksi kärkijoukkueista vain Manchester City onnistui voittamaan oman kierroksen kamppailun, joten edellisen kauden mestarit roikkuvat vielä niukasti mukana taistelussa Valioliigan voitosta.

Fulham on ollut vahva kotijoukkue, mutta paikallispelin lataus heikentää mökkiläisten kotietua tuntuvasti maanantain kamppailussa. Materiaalilta Chelsea on Fulhamia selkeästi vahvempi joukkue, mutta kotijoukkueen hyvin organisoitu puolustus ei ole helppo pala murrettavaksi. Chelsea on käytännössä pakkovoiton edessä mestaruustaistelua ajatellen, joten vierasjoukkueen motivaatio on huipussa. Paikallispelin luonne enteilee kuitenkin erittäin mielenkiintoista ja tiukkaa kamppailua.

Fernando Torresin ensimmäinen ottelu Chelsean vahvuudessa sujui vaisusti Liverpoolia vastaan, joten espanjalainen lähtee maanantain peliin taatusti näyttöhaluisena. Bluesin hyökkäystulivoima tekee vieraista suosikin kamppailuun, sillä kahdessa edellisessä matkaottelussa Chelsea on tehtaillut peräti kahdeksan maalia. Mainiolla itseluottamuksella varustettu Fulham ei kuitenkaan antaudu taistelutta kotiyleisön edessä, joten edellisen kauden mestareille on ennakoitavissa erittäin haasteellinen iltapuhde.

Lähde: urheilulehti.fi