Fulham - Manchester United 2.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2013
Jaa tämä...

Mökkiläiset isännöivät brittikentillä Manchester Unitedia.

Fulham – Manchester United, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 6,20 | 3,90 | 1,58 

 

 

Sarjataulukossa sijalla neljätoista oleva Fulham sekä kahdeksantena oleva Manchester United iskevät yhteen ensimmäiseksi mainitun kotiareenalla. Kyseessä on jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa. Fulham on kaikki kilpailut mukaanlukien neljästä edellisestä ottelustaan saalistanut kaksi voittoa, mutta kahdesta viime ottelusta kotijoukkueella on alla yhtä monta tappiota. Viikolla Cupin ottelussa Fulham hävisi Leicesteriä vastaan 4-3 maalein. Tulos oli ehdottomasti Fulhamille selkeä pettymys. Nyt vieraaksi saapuva Manchester United saattaa hyvinkin synkentää Fulhamin tilannetta entisestään, sillä Manchester United on vihdoin päässyt omalle tasolleen. Manchester United on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. Viimeksi Cupin ottelussa Manchester United murskasi Norwichin 4-0 maalein.

Manchester Unitedin puolustus on viime aikoina nostanut selkeästi omaa tasoaan, sillä kolmeen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle ollaan tehty vain kaksi maalia. Kaiken kaikkiaan tiukatkin ottelut ovat alkaneet kääntymään Manchester Unitedin eduksi. Jossain määrin Manchester United on aikaisemmillakin kausilla pystynyt tiukat ottelut kääntämään edukseen, joten tämä ei ole Manchester Unitedin kannalta millään tavalla uutta. On hyvän joukkueen merkki pystyä vaikeankin alkukauden jälkeen nostamaan omaa tekemisen tasoaan ja tällä hetkellä olemaan merkittävässä tappiottomien otteluiden putkessa. Tätä menoa Manchester United tulee myös pian Mestarien liigassa ratkaisemaan sen, että pääsy pudotuspelivaiheeseen varmistuu. Manchester United johtaa omaa lohkoaan, joten vierasjoukkueella on pullat tällä hetkellä hyvin uunissa niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassakin.

Molemmat joukkueet pääsevät hyvällä kokoonpanolla tähän otteluun, sillä kumpikaan joukkue ei kärsi millään tavalla selkeistä poissaolijoista. Brede Hangelandin poissaolo on toisaalta paha takaisku Fulhamin puolustukselle. Joka tapauksessa Fulham ei yhtä miestä kaipaa, vaikka lähtökohtaisesti kotijoukkue on tänään selkeä altavastaaja. Manchester United on materiaaliltaan huomattavasti Fulhamia edellä ja kuten todettu, Manchester United ei kärsi lainkaan poissaolijoista. Normaalilla peliesityksellä vierasvoitto pitäisi tänään Mökkiläisiltä irrota. Napataan Manchester United vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas