Futismaailman kirkkain supertähti pahoissa ongelmissa - Ei pysty edes harjoittelemaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/06/2014
Jaa tämä...

Cristiano Ronaldon jalkavamma ei suostu parantumaan.

Kuten niin monet muutkin maat, on myös Portugal saanut oman osansa World Cupia edeltävästä huonosta onnesta. Maan ehdottomasti suurin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on nimittäin edelleen loukkaantuneena ja kisojen alkuun on enää alle kuusi päivää.

Ronaldo pelasi vielä täydet minuutit Mestarien liigan finaalissa, kun Real Madrid kukisti jatkoajalla Atletico Madridin. Tuon jälkeen futistaituri on joutunut kuitenkin viettämään pakkohuilia vaikean reisivamman takia.

FIFA:n kotisivuilla kerrotaankin nyt, että Ronaldo ei pystynyt edes harjoittelemaan Portugalin kanssa torstaina. Täten häneltä jää luonnollisesti väliin myös Portugalin viimeinen, MM-kisoihin valmistava harjoitusottelu. Sen maa pelaa perjantaina Meksikoa vastaan.

– Tilanne kehittyy ja odotuksemme kehittyvät jatkuvasti. Se, milloin hän on valmis pelaamaan, tehdään samalla tavalla kuin muidenkin kanssa. En voi asiasta tämän enempää puhua. Kerromme, kun hän on jälleen valmis harjoittelemaan, Portugalin päävalmentaja Paulo Bento kommentoi.

– Valmistaudumme kuitenkin Saksan peliin aivan samalla tavalla (pelaa hän tai ei). Minä, pelaaja itse ja lääkärit päätämme yhdessä pystyykö hän pelaamaan silloin. Ronaldo ei ole joukkueemme ainoa hyvä pelaaja, valmentaja jatkoi.

Myös puolustaja Pepe ja keskikenttäpeluri Raul Meireles puuttuvat Portugalin vahvuudesta perjantain Meksiko-ottelussa, mutta heidän kerrotaan olevan kunnossa kisojen alussa.

Muita kisojen alla loukkaantumisista kärsiviä tähtipelaajia ovat muun muassa Radamel Falcao, Franck Ribery sekä Robin Van Persie. Ensimmäisenä mainitulta jää kisat jo varmasti väliin. Muiden tilannetta seurataan päivä päivältä.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut