Futishuhumylly jauhaa taas – montako osuu?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Futiskaudet Euroopan pääsarjoissa alkavat kääntyä loppusuorille ja ensi kauden jengejä rakennellaan täyttä häkää. Joukkueilla on miljoonia euroja ja puntia käytettävissä ja pelaajaruletti on toden teolla käynnissä. Huhuthan ovat yhä hurjempia, mutta Euroopan huppujengeillä on varmasti millä mällätä. Mielenkiintoista on nähdä mitä Espanjan, Ranskan, Saksan, Italian ja Englannin huippujoukkueet tekevät.

Otetaan tähän tarkkailuun kuitenkin neljä potentiaalista siirtoa, jotka voivat hyvinkin toteutua. Mutta jäävätkö ne vain huhujen asteelle, sillä näitä pelureita ovat muutkin joukkueet havitelleet.

Ensimmäinen huhu on Bragan Eder, jonka huhutaan siirtyvän kesällä Southamptoniin. Eder kyllä sopisi sinne hyvin, joten huhu voi hyvinkin kääntyä todeksi kesätauolla?

Toinen huhu koskee Petr Cechiä, tai oikeastaan hänen korvaajaansa. Cech on ilmoittanut lähtevänsä Chelseasta, mutta kuka tilalle? Me veikkaamme QPR:n Rob Greeniä. Ei huonompi kakkosveska.

Kolmas huhu koskee Shaktar Donetskin maalitykki Luiz Adrianoa, Mies on jättämässä Ukrainan, mutta mihin nokka osoittaa? Me arvaamme että Tykkimiehet eli Arsenal vetää pisimmän korren.

Sitten vähän kreikkalaisverta huhuihin. Schalken Kyriakos Papadopoulos on myös lähtökuopissa, mihin hän menee? Veikkauksemme on aktiivisesti siirtomarkkinoilla hääräävä Liverpool, jonka hankinnat puolustuspäähän ovat olleet ainakin semifloppeja. (Lue Dejan Lovren)

Veikkaussivut | Petteri

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut