Futsalin karsintaottelu uusitaan tuomarivirheen takia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 04/08/2016
Jaa tämä...

Karsinnat jatkuvat aikaisintaan ensi viikolla.

Futsalliigan karsintaottelu tamperelaisen PP-70:n ja hyvinkääläisen PS Villan välillä sai uuden käänteen, kun ottelu joudutaan uusimaan tuomarivirheen takia. PP-70 voitti PS Villan maalein 4-3 ja olisi tällä voitolla tasoittanut ottelusarjan tilanteeseen 1-1.

Pelissä tapahtui kuitenkin merkittävä tuomarivirhe. Futsalissa on käytössä järjestelmä, jonka mukaan kuudennesta vapaapotkun arvoisesta virheestä vastustaja saa rangaistuspotkun kymmenestä metristä. Toimitsijat olivat kuitenkin vahingossa merkinneet yhden tamperelaisten virheen hyvinkääläisille, jolloin PP-70 saikin rangaistuspotkun jo viidestä PS Villan virheestä. Tästä rangaistuspotkusta syntyikin tamperelaisten 4-3 voittomaali aivan ottelun viimeisillä minuuteilla.

Virhettä ei huomattu vielä ottelun aikana, mutta PS Villa teki tilanteesta protestin, jonka Palloliitto hyväksyi todeten, että ottelu uusitaan tuomarivirheen perusteella samoilla kokoonpanoilla. PP-70 ei kuitenkaan pitänyt tästä päätöksestä, vaan päätti valittaa siitä. Tämän vuoksi Palloliiton valitusvaliokunnan on vielä annettava tamperelaisten valituksesta päätös ennen kuin karsintoja jatketaan.

Uudeksi pelipäiväksi on Palloliiton sivuilla merkitty 16. huhtikuuta. Alkuperäisen ottelun tilastomerkinnät poistetaan ja uusintaottelu pelataan täysin samoilla kokoonpanoilla. Loukkaantuneet pelaajat voidaan vaihtaa esittämällä lääkärintodistus.

Sarjaa jatketaan siis hyvinkääläisten johtaessa otteluvoitoin 1-0. Liigapaikan ansaitakseen karsinnoissa täytyy voittaa kaksi ottelua.

Jalkapallossa eurooppalaisia huippusarjoja pelataan jälleen tulevana viikonloppuna. Tiedossa on Valioliigan, Bundesliigan ja usean muun liigan kamppailuita.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Lehti: Louis Van Gaal jatkaa ManU:n peräsimessä kauden 2017 loppuun asti
VIDEO: Pelaako Neymar jatkossa PSG:ssä?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa