Galatasaray - Juventus 10.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Galatasaray sekä Juventus vastakkain huipputärkeässä ottelussa.

Galatasaray – Juventus, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 2,12 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,40 | 3,55 | 1,88 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, huippumielenkiintoisessa kamppailussa yhteen iskevät turkkilainen Galatasaray sekä Italiasta vieraaksi saapuva Juventus. Ottelussa panokset ovat enemmän kuin kohdallaan. Kerroinasettelussa viitataan runsasmaaliseen otteluun, mutta lähdetään hieman toiselle linjalle. Galatasarayn on tänään voitettava tai muussa tapauksessa jatkopaikka tulee karkaamaan. Viisi kierrosta ovat tuottaneet Galatasaraylle voiton, tasapelin sekä tappion. Juventuksen vastaava saldo on voitto, kolme tasapeliä sekä tappio. Juventus on hurjien tasapelimäärienkin kanssa menossa lohkosta jatkoon. Tänään Juventus tulee joutumaan hurjaan paikkaan, sillä Galatasaray tulee saamaan valtavan tuen kotiyleisöltään. Sinänsä yleisö on yleisö ja pelaajat ovat pelaajia, mutta onhan Juventuksen täysin erilaista lähteä tähän otteluun vierasjoukkueena kuin esimerkiksi kotiotteluunsa.

Galatasaraylla on alla huono alkukausi, mutta kotijoukkue on kauden edetessä parantanut peliään. Edelleen Galatasaray on yhdeksän pistettä Turkin liigaa johtavaa Fenerbahcea jäljessä. Viikonloppuna Galatasaray nappasi vähintäänkin arvokkaan voiton Elazigsporista 2-0 numeroin. Galatasarayn maalintekijöinä tuossa ottelussa toimivat Selcuk Inan sekä Burak Yilmaz. Jälkimmäisenä mainittu pelaaja oli viime kaudella Mestarien liigan lohkovaiheen kolmanneksi paras maalintekijä. Galatasaray on kaiken kaikkiaan erittäin tasokas joukkue, vaikka voisi jossain määrin jopa todeta kotijoukkueen olevan erittäin epätasainen suorittaja. Esimerkiksi Real Madridin vieraana muutama viikko sitten Galatasarayn puolustus oli pelkkää paperia, vaikka niin kovasti Galatasaray luulee pystyvänsä taistelemaan jatkopaikasta Juventusta vastaan. Galatasaraylla paineet tässä ottelussa ovat valtavat, sillä tasapelillä kotijoukkue ei tee mitään. Ensimmäistä maalia Galatasaray ei voi Juventukselle antaa, sillä kotijoukkueen kannattajat antavat heti turkkilaisten kuulla kunniansa.

Torinossa Galatasaraylla oli tuplamiehitys laidoilla ja se tarkoittikin sitä, että Juventuksen olisi suhteellisen vaikeaa sitä murtaa. Galatasaray pelasi Torinossa erittäin puolustusvoittoisesti, mutta tänään kotijoukkueen kannattajat eivät tule hyväksymään lainkaan yhtä puolustavaa taktiikkaa. Burak Yilmaz sekä Didier Drogba tulevat todennäköisesti tässä ottelussa aloittamaan kotijoukkueen kärjessä. Torinossa Galatasaray puolusti hyvin, joten siinä mielessä se luo suhteellisen hyvät lähtökohdat myös tähän otteluun. Galatasarayn suurimpana ongelmana ollaan pidetty puolustusta, mutta Torinossa sellaista ei ollut havaittavissa. Galatasarayn kannalta hieno uutinen on se, että Andrea Pirlo on sivussa Juventuksen vahvuudesta. Materiaaliltaan Juventus on joukkueista ehdottomasti kokonaisuudessa edellä, mutta toisaalta lähtökohdat viittaavat tällä kertaa siihen, että maaleilla ei välttämättä juhlita. Edelliseen viiteen otteluun Juventukselle ollaan tehty vain yksi maali. Juventuksen puolustus on toiminut vakuuttavasti ja se luokin entistä mielenkiintoisemmaksi lähtökohtia tätä iltaa ajatellen.

Veikkaussivut | Tuomas